Neodpustitelný přešlap Burešové? Co bude dál | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Neodpustitelný přešlap Burešové? Co bude dál

Na Primě panuje rozčarování. Eva Burešová (30) po loňském oznámení roční pauzy kvůli hudbě už před kamery nenastoupí. Podle informací z redakce eXtra.cz tím údajně zmařila plánovaný projekt, do kterého měly jít desítky milionů korun.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
11. 11. 2025 00:34

To mi připadá jako nesmysl, že by kvůli ní stopli seriál, do kterého již investovali. Je nahraditelná.

Helena K
09. 11. 2025 23:43

já přepínám....není to šálek mé kávy vizuálně ani profesně a ty šílené seriály s ní, katastrofa...

BarSmith
09. 11. 2025 19:17

Třeba v tom seriálu nevím jak se jmenuje, kde zpívala v ty paruce, jak hrála dvojroli, byla docela trapná ale asi záleží, někomu se to líbí. Mně ne. . Měla by se věnovat buď jednomu, nebo druhému. Obojí ji nejde .

bella.
09. 11. 2025 12:36

ZOO je nějaká fraška , že ?
Burešová v masce, chlap co nepozná, že má doma stejnou co je ta v masce, kterou chce , konspirační odhalování zločinu důchodkyní s nějakými dvojčaty, záhadně najedou jsou to nastřádaný sourozenci Burešové z děcáků , dál nějaký únos přímo v ZOO, babča, otec , matka vůbec netuší, že jejich sladkobolná dcera dělá manuála v ZOO místo studia v USA, samozřejmě jsou milionáři, do toho nějaký haďák má asi mrtvé rodiče v Africe po pádu letadla, tak jede na " vyšetřovací " misi hledat je a taky, jak najednou je Burešová už s tím co po ní toužil, když byla v masce v Bruselu, kde dostal post právníka, bože ............
Věřte to je výcuc myých asi 4 pozorování po 5 min. a stačí.Dál jsem se nedostala.
Prosím vás, kdo tuhle slátaninu píše, režíruje a kdo na to kouká?
A herci ?
Hanba, že tam lezou!!!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.