Rozlučka s Drábovou ve velkém stylu: Mejdan místo nechtěného pohřbu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Rozlučka s Drábovou ve velkém stylu: Mejdan místo nechtěného pohřbu

Byla zarytou podporovatelkou Ukrajiny. I proto se rozhodli přátelé zemřelé jaderné expertky Dany Drábové (†64) pro ni uspořádat nejen velkou vzpomínkovou akci, ale jejím jménem také vybrat 12,5 milionu korun na raketu schopnou zasáhnout Moskvu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pravlast
30. 10. 2025 08:32

Udělat z pohřebního obřadu "mejdan" a s válečnickou podporou je fakt nechutné.Udivuje mě kolik lidí ztratilo soudnost a lidskost.

Suzi Jääskeläinen
29. 10. 2025 11:14

Vybirat na raketu ktera bude zabijet je jednoznacne trestny cin.

paralenka
25. 10. 2025 06:48

Přijde mi nechutné, nikoliv vtipné, jak se vyjadřuje ten člověk o "dárku pro Putina"!! Jsou to ještě vůbec lidé, když jim nevadí, kolik životů by takový zásah v reálu ukončil? V čem jsou tedy lepší než Putin??? Ubohost válčení lze především odsoudit, ale ne vtipkovat o takovýchto věcech! Nemyslím si, že by tohle paní Drábová ocenila!

Marta Marta
25. 10. 2025 16:20

Tiež sa nestačím čudovať. Ľudia prispievajú na zbrane, ktoré budú zabíjať. Ten, kto nemá vo vojne svoje deti, prispeje na zbrane. Že niekoho zmrzačia, alebo pripravia o život, nevadí krv tečie z iných detí. Čo sa to s ľuďmi deje?

bella.
25. 10. 2025 20:51

paralenka
-----------

jste na omylu,
Drábová ( dříve Zemanovka ) se otočila a stala se z ní fanatička kolky a Petra Pavla.Ke stáru zblbla!
Koukám, jak z ní dělají už modlu.Jo, vystudovala jaderku, ale v politice byla laik a propadák.Uvědomuji si, že by měla mít logické myšlení, místo toho bába strašila Putinem!
-----------------------

bella.
25. 10. 2025 20:53

fanatička 5-kolky , Fialy, Pekarky, Černochové, Stanjury a Rakušana!

jity
25. 10. 2025 21:22

Kopat do mrtvých, to je hrdinství.

bella.
26. 10. 2025 09:50

jity
----
jen blbec dělá z mrtvého hajzlíka světce!

Drábová jednoznačně lezla do prd Fialovi a co se týče Ruska a svých názorů k Zemanovi, najednou ortočila kabát , jako náš chudáček Pavel!
Chce to mít kvalifikovaný názor , drahá lehce hloupá jity a za tím si stát.Drábová zklamala na plné čáře a tím, že umřela to vymazáno není.
Jen pokrytci a la jity a spol. z ní dělají přínos české politiky.Jinak - není jediná jaderná v Česku, ale byla vidět nejvíc.
A ty si to srovnej v hlavě! Opakuješ klišé a v mozku máš seno!

jity
26. 10. 2025 11:55

bella má v mozku nas... ani neumí číst. Já nechválím nikde paní Drábovou tolik jsem ji zase neznala, ale je mrtvá a nemůže se bránit. Hrdinu z ní také nikde nedělám. Tak nevím kde jsi to vzala.Raději v mozku to seno než nas...

bella.
26. 10. 2025 21:10

jity
----

Prosím tě zalez!
Když o ní nic nevíš a jen opakuješ o mrtvých jen dobře.Řekla bys to i o sériovém vrahovi, nebo pedofilovi:¨?
Cítíš, jak ty tvoje fráze jsou stupidní?!
Zalez!

jity
27. 10. 2025 12:08

Dost dobrý, srovnávat Danu Drábovou se seriálovým vrahem. No nic zalez ty a všem bude líp.

bella.
28. 10. 2025 14:09

jity
----
o mrtvých ty přece, protože jsi pobožná , vždy dobře
Nechoď s tím na mě, seriálovýje přece taky tvůj bližní!

jity
28. 10. 2025 16:44

Pobožná nejsem, zajímavé co někoho napadne.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.