Bývalá tenistka Lucie Šafářová (38) se tedy umí nosit! Nedávno radikálně změnila střih svých vlasů a poprvé s nimi vyrazila do společnosti. Ze své manželky byl paf i hokejista Tomáš Plekanec (42).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Udivilo mě, jak je na svůj věk Lucie Vondráčková strhaná.Vypadá dost děsně, navzdory jejímu životnímu stylu a pohodlnému životu díky Plekancovým penězům.
O jejím charakteru mluvit nechci, ta ženská je hajzl a doteď Plekancovi neodpustila a jen by ho najust finančně vysávala.
Její radostné fotky se svým studentem na bachaře - ano, ten její oktagon na bachaře |" studuje " ) mi přijdou přehnané a vůbec... osoba, která je ráda, že se upíchla v Ulici není pro mě diskutovatelná.
Šafářová má dobrovolně její 2 kluky na 14 dní doma, takže má 4 děti, Vondrajda v Kanadě na svoje 2 batolata musela mít chůvy a kuchařky. Madam Lucie s holým zadkem, ale veledáma , protože byla spojována s NHL a to je něco ! .Plekanec je skromný, Šafářová taky. Jo a líčit by se měla míň tvrdě, to je fakt.Jinak jim to sluší, protože jsou v pohodě.A to tu hvězdu z Kanady žere!
-----------------------------
Proč autor článku nazval Lucii Š. v nadpisu - dračicí ? Nějak jsem to nepochopila.. Dračice mívají taky hlas jako dračice, obvykle ostrý jako sekera. A když začnou kvílit, musí zasáhnout technika – aby člověk přežil bez újmy na zdraví jejich kvílení. Tato sportovkyně má ale příjemný jemný hlas... Myslím, že dračice bude spíš ta, která kdysi v zahraničí dělala muži problémy, třeba ohledně kontaktu s jeho dětmi. Ta s ostrým, dnes už i hrubým hlasem. Ta, která má častou potřebu hrát divadlo a nejen před světem..
lekno, vy potřebujete na léčení. Tu Vondráčkovou už vidíte všude Asi i ve snu co Takže ... Vondráčková je hezčí, je milá, pořád krásně zpívá , atd. A vy už se stále jen opakujete, pořád jen stejné a stejné pomlouvačné kecy. Jste už trapná a hlavně divná Tak a teď do mne a hlavně zase tu tenistku a Plekance obdivujte
víte něco o zpěvu ?
Víte něco o talentu herectví, ona ho přece nemá!Hraje stejně ve všech filmech,kam ji z charity umístili.
A víte něco o právu dětí ?
545…Krásně zpívá. To už fakt nemusíte dodávat nic. A ještě když vyšperkuje to své kňourání kvalitním textem jako Rekordérka, neštěstí je hotovo.
Můžu se jí vyhnout. Jistě. I když je, bohužel, všude.
Jenže ona je zákeřná a prolhaná. A to jí zapomenout nemůžu. Vám to asi nevadí, jiným ano.
stoneman003
----------------
už sis odpověděl,ne ?
Ex-Plekancová je na tom hůře.A ty příště vol slova a věty .
Polopatě :podle tebe - novou šeredku upřednostnil,protože ta původní byla větší šereda!
Tohle jsi tady ty vlastně řekl/rekla ! Kromě toho ex byla nedospěle ukňouraná.
Nie. Nechápete to správne. Uźivatel 5584341 pokladá súčasnú manźelku Plekanca za šeredku, tak podľa základnej chlapskej logiky musí pokladať jeho bývalú ex za škaredšiu, pretože Plekanec by logicky škaredšiu ženu od bývalej neuprednostnil, to sa stáva len výnimočne.
Tým pádom si ten uživateľ sá me se--rie do huby...A to bola pods*** toho, čo som napísal.
Moj názor na to som nevyjadril, ale až vás to zaujíma, tak je LŠ podĺa mňa nie je žiadna šeredka je lepšia a rozhodne vhodnejšia pre Plekanca, aj preto, že mu vie vytvoriť rodinu a zázemie,čo pre jeho bývalú ex neplatilo, nakoľko tá je zameraná len na seba, prakticky od detstva...Aj kvoli tomu ich manželstvo zarvalo.
tsoneman003
-----------------
Prosím vás, ořečtěte si znova co jsem napsala.Totéž co Vy jinými slovy.Nechápete to ?Je to jednuduché jako facka,Stará byla ošklivější, než ta nová.