Přes týden pod palbou kritiky, včera si užíval plnými doušky. Čestný prezident Motoristů Filip Turek si včera nachystal v Karlových Varech oslavu čtyřicetin, jak se sluší a patří. Nechyběly rychlé vozy, krásné ženy ani mejdan v legendárním Grandhotelu Pupp. Prostě jako filmové hvězdy během festivalu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Každý kdo řekne že je Turek volitelný ma v hlavě slámu a jakoby řekl Hitler byl taky volitelnej. Co dělala Hitlerova strana jak se chovali to by měl vědět každý.
Pamatuju si jak jsem v 18,19 letech chodila do práce do jedny fabriky a chodil tam semnou kluk, který se taky hlásil k náckům, tenkrát mě balil tak jsem se ho ptala jestli vůbec ví co uznává. Říkal že jasně, že nemá rád cikány a tak jsem se ho ptala jestli zná celou historii SS a Hitlera tam už tak informovaný nebyl , nevěděl ani nic o holokaustu nebo Židovských táborech. Nakonec z něj vylezlo že chtěl chodit s nějakou romkou a ta ho poslala někam. Byl to blonďák a ji se prostě nelíbil.
No ja jsem ho poslala taky někam protože mi přišel dost dutej a naivní a tak chvilku chodil do práce ožralí. Pak jsem mu jednou po diskotéce dala v autě a chvíli za mnou ještě chodil a choval se normálně, pak jsem se odstěhovala byl po.
On byl takový citlivý chlapec ale úplně blbej.
Zajímavá podobnost jednání gangu na Ukrajině se stranou H.
Tak si myslím své. A Zelensky je u mě něco jako antikrist který vyhrožuje Putinem, jen aby dostal co chce. At vyhrožuje a vydírá hlavně ten svůj národ.
To jsou vlastenci .. všichni šli bojovat. Ten bordel co tady dělají, sbírám důkazy a posílám je vládě. Jak se tady Ukáčka před domem v noci opilý perou, jaký nám tu dělají čisto. .Samozřejmě jsou tu i co slušní lidé, chodí do práce a vychovávají své děti. Jsou přátelští, někdy mají lepší povahu jak někteří Češi.
Bohužel je víc těch kteří tu dělají bordel. Proč si je Zelensky nevyzvedne a nevyužije k obraně jejich území?
Kdo sleduje dokumenty o druhé světové válce, mohl o víkendu vidět dokument kde se mluvilo o Ukrajině. Hitler údajně prohlásil že nenávidí nejen židy ale i Slovany a že je potřeba je vymýtit. Mnoho Ukrajinců se přidalo na stranu Hitlera a napadali své židovské obyvatele, měli radost že konečně někdo přišel a chce zničit Stalina. Stalin byl zodpovědný za znárodnění pozemků a majetků a hlavně hladomor Ukrajinců. (1933) dávno před druhou světovou válkou.
Hitler zradil Stalina a následovala jeho operace Barbarosa.
Zda se že se zároveň Hitler u Stalina inspiroval s pracovními tábory a hladomorem.
To že se k němu přidalo i obyvatelstvo Ukrajiny je fakt. To že dneska se Ukrajinci chovají někteří podobně jako SS , je taky fakt. Kdo tvrdí že jsou to dezinformace je naivní blbec, protože kdyby to tak nebylo, nebude na Ukrajině válka, která začala hlavně mezi místními lidmi právě kvůli postojům neonacismu na Ukrajině. Kdo tvrdí že je to lež, at to vyvrátí občanskou válku na Ukrajině 2014 , proč se tam ti lidé mezi sebou stříleli?
Už před 10 lety spolužák neteře z Ukrajiny, nám vyprávěl jak přišli k nim domů jiní ozbrojení Ukrajinci a vyhnali je z domu a donutili je vzdát se baráku a pozemku, jinak že je postřílí a zakopou na zahradě.
Odešli z Ukrajiny do Česka. Ten kluk tvrdil že to tam tak dělají a obohacující se jeden na druhém a bohatnou a nebo pozemky prodávají ruksakům a jiným … Takže se nabízí otázka že tam skutečně byli poměry které vedli k občanské válce. Kdo si chce myslet něco jiného ať si to myslí , mě je to jedno. Nechápu ale jak někdo může tvrdit že jsou to dezinformace které někdo šíří. Naopak, ten kdo to popírá, šíří dezinformace a snaží se v podstatě šířit lži, které jsou smírnější ale jsou to prostě jen lži.
Takže Ja mam svůj názor. Rusko má svého vůdce a Ukrajinci mají svého vyděrače. Oba stojí za … a každý ať si domýšlí co chce . Novináři stejně nezveřejňují všechny informace.
To je jako tvrdit že komunista by nařídil zařadit zpátečku jinému komunistovi. Haha, leda by byl moc hodný komunista.
už jen to tvrdit, že by Turek nařídil UA neonacistům zařadit zpátečku je v podstatě říct že Turek je jako zástupce radikálních pravicových aktivistů v české společnosti a to je zřejmě fakt. Ono když jedete i do Německa nebo do Rakouska na dovolenou, tak si můžete všimnout, že i tam se najde čím dál víc lidí, kteří se považují za pravičáky a nestydí se za to a rádi mluví o nacionalistické straně NSDAP.
Prostě vracejí se k k německým tradicím. A nemusíte být Einsteinem aby vám to došlo že to není zrovna sociální demokrat. Řeší se tam docela často téma Národní strany a i když většina Hitlera odsuzuje, najdou se tací kteří jeho ideály o Německu uznávají i když neuznávají holokaust a jiné zvěrstvo, ale ten základ podpory Německého národa ano.
I ty samé názory které si Turek vyvěsil na svém fuckbooku.
Teda Facebooku.
A tak ja zvedám pravou ruku na motoristy když přecházím přechod. Většina na to reaguje ze zastaví. Takže jsou cajk. Pravá ruka prozřetelnosti jim nevadí!!!
Ve Varech byl i náš prezident s první dámou a dražila se tam jeho motorka.Milionáři na aukci a moderátor spíš připomínali ex-veksláky a madam Pavlová to dorazila, svou mluvou zupáka když tam vykládala, že zadní sedadlo se třese a tedy ženy sedící vzadu se nazývají roštěnky.
Já pořád říkám, že ta by měla mít mluvčího ta roštěnka z Hradu!
Pracuje někdy prezident, nebo to odmaká všechno Kolář?!
Kdyby Turek byl v "sociální bublině " takového Pospíšila, Danuše blběny Nerudové a Sašenky Vondry setrval by jako poslanec za těžké peníze v EU Parlamentu a nic, jako oni nedělal.Vzdal se ho, aby byl prospěšný v naší zemi, kde vidí, kam to dotáhli Fiala, Pekarová, Černochová, Benda , opravářka zemědělských strojů Miroslava Němcová , učitel Rakušan i nepochopitelně " vzdělaná " madam Decroix s přicmrdávajícím Petrem Pavlem, t.č. žel naším prezidentem 👎👎👎
Za mládí mnozí udělali hodně blbostí, pro mě je Turek volitelný, protože polovina Němců ve vládě má za sebou totéž a přesto je Leyenová adoruje a blbí Češi také a možná by právě on líp zařadil ryhlou zpátečku náckům ukrajinským, v hojném počtu u nás na dávkách věčně ožralých.
-----
Macinka by se měl odbarvit aby více zapadl, možná mu Turek dal k narozeninám modré čočky do očí?
Pokud jste měli průkazku SS původu , měli jste vstup na akci automaticky povolen. 😁Vojenský řidičský průkaz - SS Führerschein , na internetu k dostání za 3 stovky