Babiš Fialovi: Už žádné kšefty! A díky, pane prezidente! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 3. března 2026

Svátek slaví Kamil, zítra Stela

Babiš Fialovi: Už žádné kšefty! A díky, pane prezidente!

Za podporu ve sporu s vládou kvůli financování chodu státu šéf ANO Andrej Babiš (71) Petru Pavlovi poděkoval. Naopak končící kabinet Petra Fialy (61, ODS) Babiš vyzval, aby už žádná zásadní rozhodnutí nedělal.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
18. 10. 2025 12:36

👉 Hele nestrkejte sem ihned Agrofert a mluvte k tématu.

👉 Odcházející vláda učitelů a různě v kurzech vzdělaných neumětelů nahonem sjednává pro nás nevýhodné zakázky i v oblasti zbrojení a vojenské techniky .A tohle mělo plným právem trknout i našeho generála - prezidenta, který pro samou pomoc Ukrajině a klanění se sukni Leyenové zapomněl, že je prezidentem České republiky .

👉 Babiš čekal dlouho, nakonec se přes média ozval a PePa na Hradě byl dotčen, že přes média ho Babiš žádá, aby zasáhl.

Tak je zde domněnka , že holt PePa zavol Kolářovi, zeptal se : mám ? A Kolář: nojo, projev vůli, nc se ti nestane, dyť Fiala je od válu . .Tak se PePa ještě zeptal Koláře, OK a kolik za radu ti mám proplatit a Kolář řekl, udej cenu sám, ale pod 100 000 nejdu, dyť víš, že i u rektora ČVUT byla moje cena 300 000, byť jen za ústní a nedoložitelnou Tak blbí ti Čecháčkové jsou a nezapomeň , jsi mi dlužen za to, že jsem tě prosadil na Hrad!

👉 A tak Pepa vyzval vládu Fialy, aby nehrála uraženou a navalila svůj rozpočet ( zapomněl ale , že té vládě fandil a cokoli předložila jim podepsal a tak si Stanjura s Fialou dovolili v novém pojetí na r.2026 zmamstit dluh ještě větší, protože nadhodnotili příjmy! .

Koho to, proboha , na Hradě máme,ptal se někdo v diskuzi.
Já říkám, sami si dosaďte!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.