Varování ze záhrobí! Obraz letěl 2 metry, šokuje Kuklová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 3. března 2026

Svátek slaví Kamil, zítra Stela

Varování ze záhrobí! Obraz letěl 2 metry, šokuje Kuklová

„Popravdě nevím, ale jsem tomu nakloněná," odpověděla Míša Kuklová na otázku, zda věří na věci mezi nebem a zemí. A hned zmínila příhodu, ze které mrazí!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Anonym
02. 11. 2025 11:19

Její vysoce technicky vzdělaný bratr zřejmě nedisponuje 6. smyslem, který „obšťastňoval“ život 8-letého chlapce jménem Cole Sear v jednom starším filmu – plném strašidelných duchů. Ještě, že se tam mohl ten kluk o tom bavit s chápajícím Brucem W.. Když je někdo silně pragmatický technický typ, který nepřipouští a nevěří ničemu, co neviděl nebo si neohmatal - má to v životě možná jednodušší. A je mu pak asi lépe na duši, vlastně na mozku. On totiž nevěří v existenci své duše. A žije s tím, že po svém skonu zanikne.. „Já jsem to neviděl, takže to neexistuje !“ Logika technická – ta je na úrovni ! Asi jako u robota - napumpovaného technickými znalostmi do maximálního limitu rozsahu jeho umelé mozkovny. Je to tam pak plný, nic jiného se už nevejde..

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.