Skamene zveřejnil výši důchodu: A kolik má manželka inženýrka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Skamene zveřejnil výši důchodu: A kolik má manželka inženýrka?

Roman Skamene se spolu s manželkou Renatou přestěhoval na chalupu poblíž Berouna, kterou si herec přizpůsobil k celoročnímu bydlení. Přestože se dnes zaměřuje na poklidný život v přírodě, otázka výše jeho důchodu zůstává aktuální. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

j.p.toman
12. 11. 2025 17:52

Dost umělců si svůj důchod utratilo dávno před tím, než se do důchodu vůbec dostali. Mysleli si, jak vydrbali se systémem, když si sociální pojištění platili tou nejnižší částkou , kterou mohli. Nakonec tak ale odrbali sami sebe.

BarSmith
09. 10. 2025 02:40

No jo tak si maji platit slušné sociální pojištění. To dávno prochlastali někde v hospodě a na večírcích. Kdyby vydělávali málo tak nebude bulvár krmit jak luxusně bydlí a co si koupí a podobně. Jsou jak prostitutky. Ty si taky užívají ale jen do doby kdy jim doslouží vagina .

mika
08. 10. 2025 13:50

za to může bývalá vláda s tou svou pětikolkou!!!! Všem srazili příjmy, důchodcům, invalidům, dětem!!! Hlavně, že sobě si zvedali svoje platy. Konečně jim to lidé sečetli.

Svetlana Hladikova
07. 10. 2025 23:23

Mám důchod necelých 18 tisíc. Odpracovaných let 43,5. Plat za měsíc stálý. Ne za natáčecí den, ale za měsíc. Soboty a neděle. Splácení půjček apod. A i přesto, si nestěžuji. Pomáhám dětem, které mi to oplácí❤

Jana
07. 10. 2025 17:29

Nechapu proc zname osoby maji potrebu zveřejňovat sve duchody..koho to zajima?asi se hodi par korun od Blesku .magoři

safinka59
07. 10. 2025 16:26

Nutno dodat, že od devadesátých let se tito dva snažili podnikat, pokaždé zkrachovali a Jonák vymahačům zaplatil dluh lichvařům za ně... takže i když má někdo titul neznamená, že se věnuje oboru a pokud se pohybuje na hraně s minimálním, či nepravidelním odvodem sociálního, nemůže očekávat slušný důchod...
A nakonec , konec přátelství :
Jonák 0
Jonák: ..."Nabídl mi ,( jako Skamene ),že mě bude zastupovat. Ale tak, že mě prostě dostanou ven, jakkoli. Vy byste na to nekývl, když byl rok 2007 a mně zbývalo ještě sedm let? Tak jsem kývl," prozradil týdeníku Týden Jonák, který Skameneho nešetřil. "Oni furt, že to nejde - dostat mě ven. Tak mi rozkradli kuchyň...😅

Stanislav Novák
07. 10. 2025 16:13

Co by měli říkat ženy, matky, které za celoživotní práci nemají ani takový důchod. Komedianti neplatili, nebo platili jenom minimum. Dneska na takové co málo odváděli nebo brali peníze bokem doplácíme my co jsme odváděli vysoké odvody. Bereme sotva průměrné důchody za 47 let práce. Ti co šidili stát na daních a odvodech mají se sociální podporou více než my co jsme poctivě pracovali.

stoura
07. 10. 2025 14:16

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kesitnarf Satim
07. 10. 2025 13:06

Komedianti. Od roku ' 90 si sociální platit nemuseli a taky neplatili, a teď pláčí. Při jejich výdělcích by měli důchod aspoň 30 tisíc a víc!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.