Jak se ženil Schwarzenegger junior: Hanbatá svatba?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Jak se ženil Schwarzenegger junior: Hanbatá svatba?!

Před pár týdny uzavřel sňatek mladý, slavný, stylový a především sexy pár. Patrick Schwarzenegger (32, Bílý Lotos), který herectví podědil po otci Arnoldu (78, Terminátor), si vzal modelku Abby Championovou (28).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
28. 09. 2025 20:21

BarSmith - Vy máte nějaké mindráky ohledně vzhledu?? To, co tu píšete Belle, nedává smysl. Je to plné agrese a nelogických urážek. Její příspěvek smysl dává. 2 VŠ za minulých let skutečně znamená inteligenci. A proč by nemohla být krásná?
Opravdu neplatí, že krásná rovná se hloupá a že šereda rovná se chytrá. To spolu vůbec nesouvisí.
A krásná, inteligentní a ambiciozní žena to nikdy neměla snadné. Protože ostatní ženy jí nenáviděly jako konkurenci. A muži? Kromě té konkurence, že by žena měla být chytřejší a úspěšnější, jí nenáviděli, že je nechce.

BarSmith
28. 09. 2025 10:41

Jo jinak pro mě krása je symetrie pro oko , což ještě neznamená že to krásné je 😁

BarSmith
28. 09. 2025 10:40

Bella ty jsi prostě jak žížala napíchnuta na háček, kroutíš se neboť….😄
Mysl funguje nějakým způsobem a dokud si myslíš že jsi mimořádně krásná tak tomu budeš věřit ty i tvé okolí i kdyby to nebyl pravda .

BarSmith
28. 09. 2025 10:38

Používat svoji mysl jako sekretář s supliky a do každého šuplíku něco uložit je jedna věc ale pro mě je inteligentní člověk ten který si uvědomuje že vše má několik úhlů , ne ten který žije s představou že něco takového existuje tak si myslí že ví a ve skutečnosti ví prd. Naučte se dívat na věci ze vsehc stran ne jen jako do zrcadla… Bude vic spokojených lidí a ne jako vy útočných a hloupých jedinců kteří si myslí ze hloupí nejsou. Zase prostě jen další důkaz že krasomilové nedokážou myslet sebekriticky a vědecky, jen systematicky…

BarSmith
28. 09. 2025 10:32

Bella: No a mimořádně i dnes jste dokázala, že vaše představa o kráse je víc než inteligence…. Z toho co jste napsala mi tam ta inteligence chybí.. ani samotný projev nevypovídá nic o inteligenci i když si to mnozí jako vy myslí, le je potřeba nad věcmi přemýšlet do hloubky, ne je jen umět prezentovat, tak jako tu vaši mimořádnou krásu

hejhej
28. 09. 2025 10:07

Trapné, hloupé

BarSmith
28. 09. 2025 07:07

Bavily, tady ten blbec taky chce jen ukázat jak jsou fyzicky dokonalí to si nese stigma od tatínka ? Protože táta měl dokonalou postavu ale taky si ji na nějakých základech vydřel a soutěžil kdežto synáček chce jen ukázat že je krasavec od hlavy až k patě. Byt At lidem par facek by to vyřešilo… ale už tak ma asi problém z hlediska nevěry, tak drží pusu radši nic neříká

BarSmith
28. 09. 2025 07:04

Krásní lidé jsou naprosto k ničemu, dělají v podstatě jen chyby a problémy a snaží se být prostě jen krásní. Ani si nemyslím že jsou inteligentní jak tvrdí nějaká studie, naopak jejich sebevědomí vychází z jejich vzhledu a ostatních věci jsou upozaděni a to i fakt že nepřemýšlí tolik jako ostatní jen si myslí že mají pravdu právě protože si myslí že jsou krásní nebo dokonalí.
Nedávno jsem mluvila s mladou holkou, má vysokou školu a už si myslí že má ve všem pravdu. Bavili jsme se o nějakém zařízení a ona mi něco tvrdila a já ji říkám ale tak to není, a ona me přesvědčovala že je . Tak ji říkám Ale vždyť vím jak to tam funguje, měla jsem tam praxi. A ona chvilku koukala a pak trochu přiznala ze jw to tak jak říkám ale nakonec se vrátila ke své verzi. Proste oni důležita a tak je to u mnoha dalších lidí. Prosím vás zaveďte na těch soukromých středních a vysokých školách nějaké kontroly, ať někdo kontroluje co je tam učí, nebo to je trisní, když má někdo vysoké vzdělání a přitom o daném oboru neví nic nebo má uplně špatné zkušenosti a přehled a mylné informace.

bella.
28. 09. 2025 09:47

BarSmith
-----
celoživotně jsem byla braná jako mimořádně krásná dívka, později žena.
A ty vůbec nevíš, jak těžké to je. Sportovala jsem závodně, mám 2 VŠ z doby, kdy ještě školy učily.Ty si vůbec neumíš představit ty vztahy k hezké a nadané ženské.Tak radši mlč! Pleteš si krásný lidi s narcistními jedinci a ti jsou mezi ohavnými taky
Pleteš do toho současnou hrůzu na školách, která ale jede dle západního stylu a jen bohatí se dostanou kdo škol jako u Kellnera a pod.VŠ u nás snížily level kvůli prachům.Bohužel i ty státní.A rozvoj jednooborových studií je fakt na hlavu .
A zůstane to tak.Nikdo do toho nehrábne.

Dianthos
28. 09. 2025 20:11

Souhlasím s tím, že inteligence, sebevědomí, vzdělání, nesouvisí se vzhledem. Znám takové šeredy, které díky silné osobnosti a průbojnosti, silnému sebevědomí, které nemělo žádné opodstatnění, dosáhly toho, o čem si krásní a inteligentní mohli nechat zdát.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.