Čvančarová o manželových bolestech: Snad to můžu říct… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Čvančarová o manželových bolestech: Snad to můžu říct…

Už to není, co to bývalo! Tanečník Petr Čadek (46) se po letech vrátí na parket StarDance. Přestože se stále udržuje ve formě, jeho žena Jitka Čvančarová (47) prozradila, že už ho začaly trápit všelijaké neduhy...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
29. 09. 2025 07:42

Bella: tak to je docela malér u tebe pokud máš ten dojem 😹😸🤣 tak to by jsi měla ten matrix na internetu na nějakou dobu opustit.. Ja to teda rozhodně udělám.. díky tobě aspoň k něčemu budeš užitečnou, s Agátou H nemám nic společného…
Ty jsi chytřejší…. 😁no ono se říká že hlupák si nikdy nepřipustí že je hlupák ale naopak 😅😁 a chytrý člověk je stále na pochybách, protože dokonalosti neexistují.
No jak říkám; že jsi tak chytrá úžasná a krásná a jezdíš metrem, tramvají a já si myslela že ty úžasný úspěšný Krásní lidé jezdí svým autem mají své soukromí a luxus. No tak i úspěšný krásní jezdi sockou třeba jako já, ten blbec 🤣😆🤣
Ale ja spíš chodím pěšky naštěstí mam všechno všude od domu blízko, netřeba používat auto ani autobus nebo metro . Ale o do centra se rada projdu .. ono je fakt překvapení jak se člověk pěšky nebo na kole dostane z určité části Prahy do jejího centra a nebo na zajímavé místo.

bella.
14. 10. 2025 22:53

BarSmith
-----------

se nemusím do centra dostávat, když v centru Prahy bydlím!
A na skvělém místě .Vydím shora na |Prahu.

bella.
14. 10. 2025 22:54

opr. vidím,
opravit to musím kvůli kecům, i když to byl přehmat

BarSmith
28. 09. 2025 19:58

Nella ty musíš být fakt výjimečná žena krásná a chytrá holka co jezdí tramvají 😁

bella.
28. 09. 2025 23:33

BarSmith
-----
madam, ano jezdím dokonce i metrem.
Co ty si spojuješ s autem já ne.Jak říkám,jsem i chytřejší.

BarSmith
28. 09. 2025 19:57

Ještě není žádný stařec, ale asi dělá houvno. Čím míň člověk zatěžuje tělo, tím hůř se cítí. Protože prostě máme to v krvi to tělo zatěžkávat. A když je tomu naopak tak tělo chřadne a vše ho bolí.

bella.
28. 09. 2025 23:34

BarSmith
----
všimla jsem si, že máš občas slovník Agáty Hanychové.A to je docela malér!

bella.
28. 09. 2025 10:09

Vídám Čadka často v centru Prahy.Od homelesáka k nerozeznání.
Vadil by mi takojvý chlap.
Se jí divím, že nezatlačí , aby se dal do pořádku.Na to imáge " svobody " je už starej a nesluší mu to.
V tram bych se klidně zvedla a odsedla si.(A to dělám vždycky,jak vidím něco jako homelesák. Nemusíme být korektní za každou cenu ! Oni taky nejsou)

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.