Trpké rozčarování! Smutné, ale to je realita, míní Dejdar | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Trpké rozčarování! Smutné, ale to je realita, míní Dejdar

Šedesátiletého herce štve proměna v chování mladého publika. Všudypřítomné mobily a sociální sítě jsou prý jen umělým světem plným lží!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
05. 10. 2025 13:06

Má pravdu
a když jsem viděla, že v cizině naši studenti tam většinou korespondenční volbou volili spolek SPOLU, kdy jsou zmasírováni vymýváním mozků ze sítí i z Lukačovičova Seznam.cz, byla jsem zhnusená !!! S nimi to fakt dotáhneme daleko!

BarSmith
04. 10. 2025 19:20

A taky ty děti radši budou koukat do telefonu než na stupidní seriály zábavné pořady které produkují naše TV a ve kterých si řád UA slušný peníze zašaškujete .

BarSmith
04. 10. 2025 19:19

No Pane Dejdar když díky Fialovi všechno stojí plno peněz, podpora Ukrajiny nás stojí tolik že koukají do mobilu za paušál jw to nejlevnější co si mladí lidé v dnešní době můžou dovolit. Kdyby jste třeba voli někoho kdo ty děti podpoří ve zdravém vývoji, ( myslím naše děti ne cizinců) tak by jsme si možná tolik nestěžovali jak dnešní mládež funguje.

BarSmith
04. 10. 2025 19:16

Chtěla bych pochopit myšlenkové pochody pan Fiali a všech kteří ho volí a podporují… vyslechla jsem jednoho pána, který se rozhodl ho volit. Nejdříve tedy mluvil o tom jak to tu vše stojí za exkrement a že už to stačilo, koho teda budu volit? chvíli přemýšlel a pak řekl no už to stačilo tak ja nevím, asi Fialu???
Tak to byl senilní pán, pedagog v důchodu… Celkem milej ale úplně blbej . 🤣

adamice
04. 10. 2025 16:20

Honosny zivot neco stoji.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.