„Je to velký nápor na psychiku a obrnit se moc nejde. Spíš musíte prostě časem otupit, což je hrozně bolestné," popsala Ewa Farna odvrácenou stranu slávy v podobě nenávistných komentářů.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A jinak ještě k ty Evě, to že má nadváhu je to nejmenší, spíš, co ona je za charakter, když vydělala na předělávce hitu jiné zpěvačky, zda mela koupeny práva a pak to s tou Dua Lipou. Celou dobu tvrdila že to nebylo domluvené, ale četla jsem nějaký komentář od někoho kdo s Dua lipou pracuje, někoho z jejího týmu, a ten psal pod video ze Dua lipa takto zazpívá s každým zpěvákem dané země kde vystupuje, s tím že to patří k jejímu turné, že to určitě neni nic nečekaného ale akce jé domluvená. Pak jsem viděla nějaké video kde se na to Lipy ptali co si o tom myslí, jak se v ČR k tomu daná zpěvačka vyjádřila. A udělala odpudiví výraz a jinak o tom ani nechtěla mluvit.
Zda se že Eva je nejen namachrovaná ale i prolhaná. Klidně mohla říct slušně, oslovila jsem ji nebo Ina ji (netuším) a samozřejmě jsem souhlasila, byla to pro mě čest atd… a ne tohle hrát na lidi divadlo.
To je jen zlozvyk , který se nedá odnaučit když jsem vzdávala hold Ježíši v kostele 30 let . Tak píšu holt všude Hold 🤣
A ty satanistko přestaň 😡 pronásledovat otravovat lidi a komentovat je jako bys žila jejich život. Jsi HOLT NULA !!!
Myslím, že když je holt záživná musí se s tím smířit.
Koukám, že se naučila ze západu módná slovo , korektní slovo pro tlustá, v e l k á .
Takže klidně může říkat, jsem silná , mám to holt v genech a je mi to jedno, pokud jsem zdravá.
Jako Evě to teď sluší, je akorát nebo nevím ale na těch fotkách vypadá pěkně, když si bude udržovat nějakou svoji váhu, tak je to OK ,nepotřebuje byt úplně ultra štíhlá, nemá na to postavu ani výšku.
Jsou kobyly vysoký a jsou taky oplácaný jako Ta Ornella tam píšou že zhubla, me přijde že je furt stejná, taková obryně a co udělá? nic . Kosti a svalstvo jen tak nezměníš. Jedině sportovat .
No to je pravda, otupíte z nenávisti druhých a stejně tak už méně vnímáte radosti dokonce vám některé věci přijdou až stupidní. Nemáte chuť se smát je to takový lobotomický stav mysli i duše jako by vás někdo vybrakoval. A možná právě ty co vás nejvíc kritizují jsou samy postihnuty tímto stavem . A šíří ho dál někdy možná to dělám i já.
Nesmíme se nechat válcovat ale dal hledat radost a najít pozitiva ve všem i v tom špatném
No jako o park kil by lehčí byt mohla Alw obávám se když se podíváte na její obličej tak ona by ji nějaká štíhlost možná ani neslušela, protože má hranatý typ obličeje. Takže asi za plnoštíhlost kdy patří. Hold je takový typ ženy a měli by jsme si na to zvyknout, nesoudit lidi jen podle váhy ale taky i podle typu. Jsou typy vysloveně štíhlé a pak plnoštíhlé no a pak už je obezita . Proto je asi hodně problémů s váhou asi málo tolerujeme typy postav . Nemusí být vždy člověk vyhublý aby odpovídal nějakému ideálu. Nehledě na to že ženě se mění postava i po dětech. Můžete zhubnout a stejně už se nejdete do svých džín a šatů a proto že se vám změnila váha ale hlavně stavba postavy. Rozšířená pánev, větší poprsí i velikost nohy se vám změní