Herečka Eva Holubová (66) se vytočila do běla. Neznámá facebooková stránka totiž zveřejnila její černobílou fotku s křížem, jako kdyby byla po smrti.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Samozřejmě , že je to hnusné, ale já ji nelituju.
-----
Jako herečka dobrý, jako člověk je strašná nána.
Ano, má jen základku /DAMU se nepočítá pro tříbení intelektu / , ale to není omluva. Ona je to těžké jádro blbosti, kdy UA vlajku a Fialu a špióna na Hradě mají na třepetalkách a žvaní o svobodě. Taková Geislerová, Bolek Polívka ( za 90 mil. grantu ), blbka Czáková, blbka Holubová nejsou lidi na výměnu názorů, jsou jak beton. V " Aby bylo jasno" právě běží dokument o tom,jak lže kudy chodí a jak si upravil životopis ten na Hradě, z kterého mně je 3 roky už na zvracení.Hanba národa. A takoví ho obdivují!
Blbý vtip od nějakého trotla.
Jako herečku jsem jí měla ráda,ale když leze do zadnice prezidentovi a přímo na hrad tak to už je přes čáru!
Zprotivila se nehorázně 😡👎
Kdysi byla dost oblíbená, ale teď se nemůže divit, že ji lidé nemají moc rádi, začíná být odpudivá a to nejen od pohledu, ale i tím, že se chová, jakoby prezident a členové vlády byli její příbuzní, tak se všude nacpe a myslí si, že má kamkoli na hradě neomezený přístup. A to její vlez.prd..elkovství z ní čiší na dálku! A ta fotka? Kdyby to udělal nějaký její odpůrce, tak tam dá fotku jak je „krásná” v této době a ne foto ze sedmdesátých let min. století!
rydlo:
Hlavně, že vyřvávala při volbě p. Zemana, že by komunistu nikdy nevolila, proto volil a leze do prd.... komunistovi, rozvědčíkovi- bývalému předsedovi ZO KSČ. Holubová je bezcharakterní