Kávová etiketa: Jak se znemožnit s cappuccinem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Kávová etiketa: Jak se znemožnit s cappuccinem

Kdo jiný by měl školit svět v problematice popíjení kávy, než Ital? A slavný šéfkuchař Gino D’Acampo (49) to vidí jasně: cappuccino je v pořádku, ale pouze do 11 hodin dopoledne. A důvod? Víceméně zdravotní!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Mojmír Motyčka
21. 09. 2025 16:53

Tedy, chapu to jako zvyklost ale navlekat to na zdravotni zalezitosti je nesmysl. Tim spise pokud pouziji argument pouzity v clanku - tedy ze kdyz si dam po obede tiramisu, tak je tam mlecnych slozek vic nez dost. Takze jedno cappucino navic uz mne zcela jiste nerozhodi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.