Přišlo to jako blesk z čistého nebe! Televize Prima před dvěma týdny náhle oznámila, že seriál ZOO Nové začátky končí po pouhém roce vysílání. Už natočené díly mohou diváci vidět do konce roku. Mnoho lidí tak přišlo ze dne na den o práci. V rozhovoru pro deník Aha! to ostře kritizuje i Kristýna Frejová (53), která v seriálu nejen hrála, ale podílela se i na psaní scénářů.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Na serial koukám krátce, ale přijde mi naprosto nešťastný. Jak zápletky postav, tak i herecké výkony protagonistů. Při sledování mám pocit, že si někdo přece musí dělat z lidí legraci !
To je nářku, že už nebude další natáčení. Většina herců hraje v divadle, mají dabing, zájezdová představení, různé projekty atd. Co má říkat člověk, který přijde o práci, je živitelem rodiny, má studující děti. Navíc bydlí v oblasti, kde nejsou pracovní příležitosti, protože významné podniky rozprodané, vytunelované atd. To je pro mnohé rodiny katastrofa. Viděla jsem ze seriálu ZOO jen něco málo, ale i to málo mne odradilo věnovat tomu můj čas. Zvykli si nejspíše na pěkné peníze, v této pracovní oblasti skutečně nadstandardní. Seriály Jaroslava Dietla, to byly kvalitní příběhy.
Jako výpovědní lhůtu může Frejová považovat dobu, než se ta slátanina přestane vysílat. A nedivím se, že to Prima skončila - o to se asi zasloužila také hlavně Frejová, jako scenáristka této slátaniny!
Je to dost,že to konečně stopli.Byla to slátanina bez ladu a skladu.První sérii jsme viděli a furt jsme čekali jak se co vyvrbí.Mělo to moc dějových linek,stále přicházeli noví lidé,prostě guláš.Na druhou sérii jsme neměli odvahu televizi otevřít.
Všechno jednou začíná a někdy rychle skončí. To herci samozřejmě vědí , ale nikoho z nich asi nenapadne, že když berou desetitisíce za den, tak by si měli něco odložit na horší časy. A nebo naříkají už preventivně. Je ale zajímavé, jak se toho herectví zoufale drží i když už hrají nějaké čurdy.. A ještě tam " nacpou " své děti.