Bez servítků a rovnou natvrdo: Ornella Koktová (32) v podcastu s Agátou Hanychovou přiznala, že si na dovolené střihla rychlovku přímo ve vlnách - až je musel krotit plavčík. „Na rozdíl od tebe jsem si vrzla, a hodně. Zvládla jsem to i v moři,“ řekla do mikrofonu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Sex ve vodě jde ztěžka, působí tlak vody a pokud je žena pevná tak ještě hůř a slaná voda v moři má velkou hustotu, působí tam protitlak prostě Archimédův zákon, nemluvě o tom že když už se vám to podaří, můžete snadno dostat infekci ze slané vody. Ale možná jí tam vklouzla nějaká kluzká rybička a myslela si že je to její manžel 🤣
To musela Ornella čekat a hodně velkou vlnu, aby byl sex konzumován.
Dyť o Koktovi říkala doslova cit.|: " i s malým kašpárkem se dají dělat velké věci "
Když vezmu tohle tvrzení , chladnou vodu , pak jediný spojenec by musela být tsunami, aby bylo dokonáno.
Bože ona je blbá a Kokta si za sledovanost nechá kálet na hlavu.
No jo no...Pepa už není žádný mladík a borec a tak, když to něj právě přišlo, tak na to vletěli, bůh ví, kdy se zase poštěstí
Ale troubit to do éteru je trapas, snad i puberťáci mají více rozumu.
Ale Ornella už je bohužel načichlá praštěnou Agátou.
No,a pak to vytrubovat světu...ten 12ti letý syn už umí číst a nebo mu to kámoši dají sežrat..říkala jsem si i to,že Koktu jednou třeba vyhledá ten syn,co má s Partyšovou..ale po tomhle?..bych se styděla...