Nemocný Neckář mizí za hranice: Proti přání bratra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Nemocný Neckář mizí za hranice: Proti přání bratra

Spekulace o zdraví Václava Neckáře (81) neberou konce. Zatímco jeho mladší bratr Jan (76) veřejně prohlašuje, že by zpěvák měl kariéru ukončit a dopřát si zejména klid, legenda české hudby dává všem jasný vzkaz – zpívat nepřestane. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jaroslava Kuresova
23. 10. 2025 11:19

Vasku zpívej dokud sám neznáš za vhodné přestat, zpěv je tvůj život a byl jsi mým princem v pubertě - 80 léta , vymetla jsem snad každý tvůj koncert i ten s Deanem Reedem , když jsi se oženil brečela jsem jako spoustu holek tehdy je mi 60 a dodnes tvé písničky ráda poslouchám a co potom Silene smutná princezna s Helenkou Vondráčkovou... No pokračujte pokud se na to cítíte a to musíte vědět jen vy sám Vaše věrná Fanynka

Jaroslava Kuresova
23. 10. 2025 11:18

Vasku zpívej dokud sám neznáš za vhodné přestat, zpěv je tvůj život a byl jsi mým princem v pubertě - 80 léta , vymetla jsem snad každý tvůj koncert i ten s Deanem Reedem , když jsi se oženil brečela jsem jako spoustu holek tehdy je mi 60 a dodnes tvé písničky ráda poslouchám a co potom Silene smutná princezna s Helenkou Vondráčkovou... No pokračujte pokud se na to cítíte a to musíte vědět jen vy sám Vaše věrná Fanynka

Kuncova Irena
12. 09. 2025 17:23

Myslim, ze bratr ti vidí dobre a proto už se toho nechce účastnit. Teď už je to na synovi, který ho doprovází. Jen chápu, že je to těžké. Je to táta a koncerty jeho život. Určitě vidí, že to není OK, ale když se na to podívám z druhé strany......

hejhej
12. 09. 2025 13:14

V. Neckář je ve stavu, kdy postrádá jakoukoliv soudnost. Na podiu se v současnosti jenom ztrapňuje.

dana lattova
12. 09. 2025 10:19

Náhodou jsem otevřela video s Václavem a nevěřila jsem tomu co vidím.Jak může někdo nechat ploužit po jevišti takového nebohého chudáčka.Sotva se vleče, motá se ,není schopen sám komunikovat bez pomoci bratra a vizuálně působí, že se mě chce brečet. Prý toho sám nechce nechat,ale neměli by mu to dovolit, protože on je zcela mimo a my co ho máme rádi, cítíme pouze bolest a soucit.Přeji mu hodně zdraví a se zpíváním i bez něho hodně radosti a štěstí v nějaké jiné činnosti.

qwerta
12. 09. 2025 11:01

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.