Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 9. prosince 2025

Svátek slaví Vratislav, zítra Julie

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Moderátorka Lucie Borhyová (47) je už víc než čtvrtstoletí stálicí obrazovek televize Nova. Diváci si ji nedovedou představit nikde jinde než ve večerních Televizních novinách. I když v práci září, její soukromý život byl dlouho plný zklamání. Teď ale po letech našla štěstí – a poprvé otevřeně promluvila o svatbě!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Květa Cardová
19. 09. 2025 12:23

Proč lžete ?? Smečkovi je 38 roku a nikoliv 49 jak zde uvádíte ! Borhyová (47) je tedy o 9 let starší než on.

Petr Hoflinger
15. 09. 2025 07:19

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

domino22
13. 09. 2025 14:03

Vyzývavá, nepřirozeně vykulená, zuby ceni , usta už má natržená, vypadá jako věčně nadržená .... a naděje, že by tam posadili někoho normálního, není.........

Pepan Zdepa
13. 09. 2025 12:40

Borhyová je normální promiskuitní ku...a ! Fuj!

Petr Hoflinger
15. 09. 2025 07:19

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

BarSmith
13. 09. 2025 12:14

Bella: no ja ji neznám ale do jisté doby na mě působila seriózně až do chvíle kdy jsem viděla nějaký pořad medailonek kde se koupala ve vane všude pěna, bylo to dost sexistický, přišla mi jak obyčejná Ku*va a v tu chvilku mi to došlo, že skutečně některým ženským stačí být promiskuitní chtivá a nahá a uchytí se. Vzdělání, nevzdělaní, prostě vypadáš dobře a umíš to nabídnout, to je celý problém a jiné se hold musí snažit a ještě jim hází klacky pod nohy a dělají z člověka hlupáka, jen protože nevypadáte jako nadržená fena

bella.
13. 09. 2025 10:50

Ona každého uháněla, chtěla být vdanou paní.
V každém vztahu je domiantní.
Lítat do Řecka za hospodským , jemuž krachovala hospoda a dělat si s ním dítě a vědět, že on do Česka nechce a nebude tady je důkaz, jak na tom " zrale " byla ona.Spíš chtěla oslnit Česko " cizincem". Je dost hloupá., což se ví.On dítě odmítl a ani na něj neplatil. Jí to mohlo být jedině vhod, co kdyby usiloval o péči ? Peníze ona nepotřebuje, od doby, kdy vařila kafe šéfovi NOVA se prosadila a nikoho na svůj post nepustí , ani když byla na mateřské s Lindou.
A Hrdličku ukazovala furt spíš ne jako partnera, ale jako KOŘIST. Rozcapená na všech fotkách , zuby ven, Hlrdlička v pozadí.Ona dítě chtěla navzdory tomu, že měla patrnera ještě kluka.A pak ho vyštvala i z sportovních novin NOVA.
Vypadá, jako světská a její máma ? ani nemluvit! Z Prahy 8 ji z radnice museli vyhodit!
Sama , byť pozbyla práva tam být ve funkci by neodešla.A škody z neznalostí nadělala dost.

Uživatel_5457057
13. 09. 2025 13:50

Bello, zase kecáš!!!! Otec Lukase má na Krétě cestovní kancelář a síť hotelů. Lukas za ním létá, jak mu škola dovolí a jeho otec bývá v Česku hodně často a podniká s ním všechno možné a samozřejmě na něho alimenty platí ... a to opravdu dost..Tak raději už nic nepiš, jsi prolhaná, jako ten dement Fiala!­!!!!!!­!!!!!!­!!

bella.
14. 09. 2025 10:13

Uživatel_5457057
-----
ani náhodou.Tatíček Lukase dělal v restauraci pingla a ani ji nevlastnil, byla snad jeho otce! Sám říká ale , že je podnikatel.
Soudil se, platit nechtěl a to hodn2 dlouho.
Něco jako od Hanychové Dopita.

Sama Borhyová o tom říká :

📌s Nikem a Lucasem nikdy nežila ve společné domácnosti, vždycky se ale snažila, aby táta se synem měli pěkný vztah. I na dálku.
📌Přitom když Nikovi oznámila, že je těhotná, slyšela od něj to nejhorší.

📌„Chtěla jsem, aby Lucas věděl, kdo je jeho tatínek. Odmalička jsem s ním jezdila do Řecka a dbám na to, aby se domluvil řecky,“
📌Dělá, co může, aby expartnerovi vyhověla, ale stejně musí před soud!

Ve velice otevřeném rozhovoru narazila Lucie i na
📌finanční stránku mezi ní a Nikem. Konečně vyšlo najevo, proč se po porodu tak brzy vrátila na obrazovku

Veronika Marková
13. 09. 2025 07:48

Smečka určitě nemá 49 let...

mazanykralicek
13. 09. 2025 13:41

38 mu je

BarSmith
13. 09. 2025 06:41

Jen ne tady

BarSmith
13. 09. 2025 06:41

Vyčkej času jako husa klasu , až začne válka i u nás díky Fialovi a Pavlovi tak se budeme do zahraničí pakovat všichni a budeš vdávat kdekoliv

bella.
13. 09. 2025 10:52

Ta další co vypadá, jak světská - Perkausová už má vystaráno, má Ukrajince a má doma čóŕo.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.