Před nedávnem vyšlo najevo, že herec Lukáš Langmajer (45) nově tvoří pár s herečkou Jitkou Boho (33). Opustil kvůli ní manželku, se kterou byl řadu let. Láska k Jitce musí být bezpochyby skutečně silná, herec jim už měl dokonce pořídit společné bydlení.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dinthos: stejně píšou zase vymysli, jestli se rozvádí tak si prostě koupil něco aby měl on kde bydlet…
Vždyť ona ta Boho má kde bydlet ne ? Tak proč by se honem stěhovala do garsonky, jen proto že Langos a ni něco dělá a těsto na langoše to asi nebude 😁
Jitka Boho, nevím čím si vydělává ale rozhodně by se neměla spoléhat jen na to že je hezká ale ji chlap snese modré z nebe… Nejlepší partie je soběstačná žena a ještě ja i když nejsem soběstačná 🤣ale ja si našla takového muže který mě zatím ještě uživí ale taky to nejde věcně
Muž by si měl k sobě najít takovou ženu která koresponduje s jeho životem. Pokud jsi herec a tvůj způsob života je do jisté míry tak trochu nestabilní nebo nestandardní, měl by sis najít ženu která naopak buď má svoje jistoty a nebo je na tom stejně a dokáže se podělit na nějakém chodu společného života.
Ne se zadlužovat jen proto že zrovna jsem spal s krasomilou která touží po vzdušných zámcích. Tak ano může ji je třeba namalovat😁 Podle mě je to nerozum a to platí i pro ostatní. Proto je tolik rozvodů většinou kvůli penězům. Ten dal tolik a ten nedal nic a atd… tak myslete sami na sebe a potkáte se tak kde máte.😄
Nejhorší Pk je když už jsou v tom děti. Říká se láska hory přenáší ale jen jestli přes ty hory ⛰️se dá něco přenést