Do Babovřesk přijela poprvé jako novopečená máma a diváci ji hned pasovali do role svůdnice faráře. Až později se ukázalo, že šlo o jeho sestru. Teď se Lucie Vondráčková (45) na místo natáčení slavné trilogie vrátila – po více než deseti letech.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Myslím, že finančne účinnější babovřeskot se udál na tom rozvodovém procesu – tehdy v Kanadě. A moc ten „emotivní“ projev pomohl ke zvýšení životního komfortu jedné baby.. Chápu, že ta osoba nerada žije v minulosti. Co kdyby si vzpomněla třeba na to, jak se v reálu k mega-bohatství dostala a o co všechno svého bývalého obrala ? Ještě by se zaplo svědomí ! No mám pocit, že taková pohroma nehrozí.. Jinak je movitá paní fajn - pro místní vesničany z obce, které nezajímá, jak se ženská k bohatství dostala.. Hlavně, že ten film přinesl reklamu a peníze do vesnice.. Prachy a jen prachy, za které koupíš – opravdu všechno ?! Univerzální síla a jediná love, že.
Lucinko,
nekecej, fakt je tam počasí furt stený ?
------------------------------------------------------------
Se nedivím, že Troška sháněl sponzory jak divej, když hostil filmovou divu Vondráčkovou s rodinou celé natáčení ( i když mlží, protože Plekanec tam sotva s ní mohl být !) 🤣
A Lucinka se opět dělá " nad věcí " , aby byla trendy, ale málokdo zapomene na její tyátr kolem rozvodu, jak vytahovala věci letité na Plekance .Lucinko, celý tvůj rozvod a pár let poté jsi tu minulost probírala v bulváru až to bylo na zvracení!
-----------
Pořád říkám, že tahle L. by měla mít za sebe mluvčího
A je zvláštní, že navzdory péči, kterou sobě věnuje vypadá, jak stará vrásčitá paní.
To i a Y mi nějak pořád mozek přehazuje nevím pry se tomu říká nějaká ta porucha obrácené laterální funkce nebo prostě nevím, hodně jsme se stehovali a změny ve výuce nebo jiná látka, takže v češtině mám tak trochu mezery
Debilizace bulvárem jede naplno. Kam přijela? Do Babovřesk? Tady někdo vynechal 3.třídu Základní univerzity,že? Kdyby to snad bylo do BabovřeskŮ,bude to OK.Julis pode mnou - Kávenky jsou ze Slovenska a tam se nepíše háček nad E,vyslovuje se stejně to bylo na KávĚnkách z Opavy.
Sjížděly
jsme řeku na nafukovací matraci, dřív prodávali takové ty pevné a povrch byl látkový, to něco vydrželo i nárazy na kameny a peřeje ale na Otavě to nebylo tak hrozný , byla to paráda.
Pak jsme běželi na oběd a po obědě už jsme byli zas u řeky a večer jsme si udělali oheň A opékali si brambory a špekáčky.
Prostě nejlepší prázdniny byli u babičky v jižních Čechách.
Babička říkala , holčičky vemte si bonbony mám je tamhle v kredenci a kredenci byly rozteklé bonbony plné mravenců.
Tak jsme ji místo bonbonů snědly okurky 🥒 nakladačky z kamenného hrnce. Chudák babička, nebyla moc nadšená. A děda ten udil v komíně od pece uzený a vykládal nám že tam visí čert. A když jste se podívali do toho černého komína, viděli jste opravdu jen kus něčeho černého co smrdí jak kus pečeného masa, tak to působilo že tam opravdu visí nějaký čert nebo kus z něho 😂 a říkal jak budeš zlobit dopadneš stejně … 😱
BarSmith
----
nemám nic proti vzpomínkám, ale dokolečka dokola je tady číst je hloupost.
Jsem vždy proto aby z nicku bylo vidno o jakou osobu jde, muž/_žena.
Z BarSmith se , koukám, vyklubala ženská.
Prázdniny v jižních Čechách, jo ty byli nejlepší… koupání v řece, běhání po vesnici, ráno pro rohlíky máslo a mléko k snídani, babička nám nadávala že ji děláme v kuchyni nepořádek, nelez do ty špajzy, nakrm králíky , hoď něco slepicím, schrabejte seno, pak do řeky pak opalovačka, k obědu jsem nasbírali houby nebo chytli štiku v řece, pak jsme běželi od babičky k strejdovi ten nám vynadala ani už nevím za co, Stan na zahradě nebo u řeky, strejda nám vyhodil nafukovací matraci, tak jsme je hledali. Bratranec usnul v neckách když jsme hráli ve stodole na schovávanou, tak jeho jsme taky hledali . Pes běhal místo nás na hřbitov k hrobu. Na rybníce jsme zachraňovali kachny 🦆 který to nepotřebovali atd…