Místo obdivu vlna kritiky! Simona Krainová (52) se na sociálních sítích pochlubila fotkami, kde předvedla vypracovanou figuru. Reakce některých sledujících však překročily všechny meze – padala slova o „koncentráku“ i spekulace o anorexii.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Uživatel 5457 jsi si jistý že jsi jako kamzík? Proč vždycky ty největší pacienti odkazují své oběti k psychiatrovi? Když jsou to pravé oni kdo by tam měli zajít asi to tvoje sebevědomí je fakt velký… proč si myslíš že jsi mě sejmul s nějakým odkazem na psychiatra??? Protože nerozumíš tomu co píšu? Ale ja nemůžu za to ze tvůj mozek je průměrný ne-li podprůměrný a tvoje obrana se spoléhá jen na to udělat z druhého blázna … takže jsi nebezpečný psychopat??? Měl by jsi se sám nechat vyšetřit a nedělej ze sebe nějakého modela .. od toho jsou tu jiní.. pokrytče .. mě je lito tebe a tvého okolí.
I Tobě podobných protože jsi slabý kus . Zkus ty své bláboly někde jinde … jestli z toho budou na psychiatra ?? Nejspíš…. Ale ne ja trapaku
Uživateli 5457… ty si pleteš svoji inteligenci se svou váhou… to že jsi těžší a větší, neznamená že jsi taky tak chytrý, naopak, čím víc na tebe působí gravitace, tím hůř se prokrvuje a funguje tvůj mozek zalitý tukem. 14 dni jez jen zeleninu , suchary a sem tam chleba se sádlem , bez masa cukru a mouky a pocítíš velkou změnu. A choď pěšky !!! Lidi jako ty by měli chodit pěšky ze zákona 😁
Holka, holka ... už chápu ty tvoje hloupé řeči, ty potřebuješ psychiatra, jako sůl. Co ty si v té své hlavě navymýšlíš, to nemá vůbec obdobu Je mi tě fakt líto. Třeba proč bych měl být tlustý Docela jsem se pobavil, ale ty máš chudinko zřejmě špatný život a žiješ akorát bulvárem. Takže mne už nezajímáš, ale přesto ti radím, aby jsi se začala léčit a budu ti držet palce, aby se ti ten mozek trochu vylepšil . ÁDIOS Smithovko
Uživateli 5457… atd ty jsi hrozná jitrnice!!🤣 čemu jsi nerozuměl!??? Takže stupidní Jsi sám , dej si jitrnici i manželce a nebo choď pěšky !!!! ať se ti mozek dostane do akce a začne fungovat…
Když je někdo moc tučný, nadáváte že je tučný, když je hubený tak je moc hubený a tak dále … tak se každý starejte o své nedostatky a budeme všichni dokonalý 😁
Jaká hloupost, hloupost je to popírat, kam na to chodíme ? Asi v médiích jsou neustále články o plnoštíhlých modelkách. A Jak chudáci silnější lidé jsou terčem kritiky nenávisti a šikany, za to že mají nadváhu a podobně. Takže teď zase popíráte fakta, děláte z toho úplně něco jiného a zároveň děláte to samé, kritizujete, že je hubená. Tak asi by si lidé měli každý nastavit zrcadlo, říct si upřímně co se mu na sobě líbí nebo nelíbí a necpat to druhým.
A jinak fakt píšete nesmysly které nedávají smysl, tvrdíte že se všem nelíbí hubenost a zároveň píšete že ne všichni jsou obézní nebo co to jako je za argumentaci ve vašem případě. ? To slovo hloupost ? K vám sedí. Jedno je fakt, že Krainova má čas na to se udržovat, nemá hlavu plnou práce a podobných problémů, žije jinak než většina žen. Ale začít jíst pravidelně a zdravě a nebo sportovat snad může každý kdo ještě v sobě má sílu a energii.
Tak teď se musím smát, píšete takový elaborát, jen proto, že
jste absolutně nerozuměla/l těm pár větám, co píši a odpovídáte naprosto nesmyslně Ta hloupost je na vaší straně ... raději se zklidněte, aby vám nepraskla cévka. Hezký den vám přeji
Proč pořád píšete, že je to závist, když se někomu nelíbí vychrtlost? A proč si myslíte, že to kritizují pouze obézní ženy? A představte si že většině mužů se příliš hubené ženy také nelíbí. A psát, že většina žen je obézní a že se to propaguje jako normální, kam na takovou hloupost oproboha chodíte?