Místo obdivu vlna kritiky! Simona Krainová (52) se na sociálních sítích pochlubila fotkami, kde předvedla vypracovanou figuru. Reakce některých sledujících však překročily všechny meze – padala slova o „koncentráku“ i spekulace o anorexii.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Milá Krainová,
jsem štíhlá od přírody a miluju i dorty i řízky .
Sem tam jdu do fitka, ale jen pro zábavu Vzdělávám se, kamarádím se , bavím se miluju i klid. Tomu se říká nepromarněný život. Do modelingu mě naháněli kdysi dávno 2 agentury a jednu mou příbuznou taky. Holt máme v genech míry i obličej modelingový. Jen ale blb by takovou kariéru vítal.
( Nejsem blb a příbuzná taky ne!
Ty útočíš na lidi, kteří smysl života nevidí v tom, že se musí neustále hlídat , že " musí " hodinu brokolici, kterou snědli vyběhávat , že musí s metrem měřit denně míry svého stehna a že musí denně lézt na váhu, aby jim rozebrala složení hmoty jejich těla. Tvoje tělo je tvůj kšeft a lidi, kteří si svůj život rozkošnicky vychutnávají by tohle nebavilo. Nemusí být tlustý, jak TY říkáš.Naopak jsou mnohdy v normě a to i duševně, proto v sobě nehejčkají kult těla na úkor ducha.Ty to máš opačně.
Irituješ lidi né svým tělem, s tím si dělej co chceš, ale svou hloupostí.Na tohle u nich dojíždíš.
Mě např. dorazila ta "vystajlovaná" fotka, kdy TY, coby "máma" jsi přivlíkla svoje 2 syny na focení a stojíš uprostřed nich , oblečených , sama jen v plavkách.
Matko , koho na té fotce prodáváš?
Jen zas sebe ! Tví synové jsou jen stafáž ( vygoogluj si co to je ).
Uživatel 5457 jsi si jistý že jsi jako kamzík? Proč vždycky ty největší pacienti odkazují své oběti k psychiatrovi? Když jsou to pravé oni kdo by tam měli zajít asi to tvoje sebevědomí je fakt velký… proč si myslíš že jsi mě sejmul s nějakým odkazem na psychiatra??? Protože nerozumíš tomu co píšu? Ale ja nemůžu za to ze tvůj mozek je průměrný ne-li podprůměrný a tvoje obrana se spoléhá jen na to udělat z druhého blázna … takže jsi nebezpečný psychopat??? Měl by jsi se sám nechat vyšetřit a nedělej ze sebe nějakého modela .. od toho jsou tu jiní.. pokrytče .. mě je lito tebe a tvého okolí.
I Tobě podobných protože jsi slabý kus . Zkus ty své bláboly někde jinde … jestli z toho budou na psychiatra ?? Nejspíš…. Ale ne ja trapaku
Uživateli 5457… ty si pleteš svoji inteligenci se svou váhou… to že jsi těžší a větší, neznamená že jsi taky tak chytrý, naopak, čím víc na tebe působí gravitace, tím hůř se prokrvuje a funguje tvůj mozek zalitý tukem. 14 dni jez jen zeleninu , suchary a sem tam chleba se sádlem , bez masa cukru a mouky a pocítíš velkou změnu. A choď pěšky !!! Lidi jako ty by měli chodit pěšky ze zákona 😁
Holka, holka ... už chápu ty tvoje hloupé řeči, ty potřebuješ psychiatra, jako sůl. Co ty si v té své hlavě navymýšlíš, to nemá vůbec obdobu Je mi tě fakt líto. Třeba proč bych měl být tlustý Docela jsem se pobavil, ale ty máš chudinko zřejmě špatný život a žiješ akorát bulvárem. Takže mne už nezajímáš, ale přesto ti radím, aby jsi se začala léčit a budu ti držet palce, aby se ti ten mozek trochu vylepšil . ÁDIOS Smithovko
Uživateli 5457… atd ty jsi hrozná jitrnice!!🤣 čemu jsi nerozuměl!??? Takže stupidní Jsi sám , dej si jitrnici i manželce a nebo choď pěšky !!!! ať se ti mozek dostane do akce a začne fungovat…
Když je někdo moc tučný, nadáváte že je tučný, když je hubený tak je moc hubený a tak dále … tak se každý starejte o své nedostatky a budeme všichni dokonalý 😁
Jaká hloupost, hloupost je to popírat, kam na to chodíme ? Asi v médiích jsou neustále články o plnoštíhlých modelkách. A Jak chudáci silnější lidé jsou terčem kritiky nenávisti a šikany, za to že mají nadváhu a podobně. Takže teď zase popíráte fakta, děláte z toho úplně něco jiného a zároveň děláte to samé, kritizujete, že je hubená. Tak asi by si lidé měli každý nastavit zrcadlo, říct si upřímně co se mu na sobě líbí nebo nelíbí a necpat to druhým.
A jinak fakt píšete nesmysly které nedávají smysl, tvrdíte že se všem nelíbí hubenost a zároveň píšete že ne všichni jsou obézní nebo co to jako je za argumentaci ve vašem případě. ? To slovo hloupost ? K vám sedí. Jedno je fakt, že Krainova má čas na to se udržovat, nemá hlavu plnou práce a podobných problémů, žije jinak než většina žen. Ale začít jíst pravidelně a zdravě a nebo sportovat snad může každý kdo ještě v sobě má sílu a energii.
Tak teď se musím smát, píšete takový elaborát, jen proto, že
jste absolutně nerozuměla/l těm pár větám, co píši a odpovídáte naprosto nesmyslně Ta hloupost je na vaší straně ... raději se zklidněte, aby vám nepraskla cévka. Hezký den vám přeji
Uživatel_5457057
--------
v jenom komentu se BarSmith prozradila, je to ženská.Napsala sem jí, že by bylo vhodné , aby nick vyjadřoval pohlaví ( žena, muž).
Možná je BarSmith nebinární
Do anorexie má hodně daleko. Krásná s vypracovaným tělem. To je Simona a všichni můžeme závidět 👍‼️
Jsem si jistá, že negativní až vulgární komenty jsou ze strany žena - aspik 😂
Proč pořád píšete, že je to závist, když se někomu nelíbí vychrtlost? A proč si myslíte, že to kritizují pouze obézní ženy? A představte si že většině mužů se příliš hubené ženy také nelíbí. A psát, že většina žen je obézní a že se to propaguje jako normální, kam na takovou hloupost oproboha chodíte?
safinka59
------
prosím tě, jdi do háje s tou závistí.Tu bys mohla příp. použít leda, kdyby Krainová atd. byla štíhlá od příroda a nemusela pro to tak nesmyslně dřít. Mimochodem, žena by přece jen měla mít hebkost a svůdnost.Když vypadá s břišáky jak naše kulturistka Mikulcová pak je to jinak.Jo a vykrojené plavky tak, že až ke kyčlím taky na svůdnosti nepřidají.