Chvíli to vypadalo, že trápení ze ztráty jediné dcery rodinu spojí, opak je ale pravdou. Ani při smutném výročí, kdy by Anička (†29) oslavila 30. narozeniny, nedokázali Dáda Patrasová (69) a Felix Slováček (82) zakopat válečnou sekeru. Naopak padla další tvrdá slova.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dyť Felix pije třetí ligu, viděla jsem ho u nás na plese, tak co hodnotí Dádu. Ta tolik jegenmaistrů jako Felix určitě nevypije. Mám ji ráda, jako máma určitě trpí. Tak místo pomluv by měl Felix stát při ní 💜.
Proboha,zastavte toho vykulenýho dědka,co se snaží poslední dva roky dělat hezkým,láskyplným, tatínkem a pomlouvačným,sobeckým manželem.Za situaci v rodině může jenom on.Myslela jsem,že odchodem jejich dcery všechno pro veřejnost skončí,ale Tonda se snaží pořád na sebe upozorňovat.Teď zase jde o hrob v kterým nikdo nebude ležet.Proč bych měla dávat kytku a pálit svíčku na prázdným hrobě když to můžu udělat doma. Měl by se řídit sloganem:"" co se doma uvaří,to se doma sní"".
Slováček je vážně to úplné dno.On si neuvědomuje,že za všechno,včetně smrti Aničky může on sám.Co všechno způsobil své rodině.Věčně se tahat se ženskýma a na Dádu kydat jen špínu.Jak by se ten ubožák choval,kdyby mu tohle všechno dělala Dána.