Bouček o těžkých chvílích ve vztahu: Život přináší spoustu vrcholů a pádů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Bouček o těžkých chvílích ve vztahu: Život přináší spoustu vrcholů a pádů

Libor Bouček (44) si s partnerkou Gabrielou řekli "ANO" před sedmi lety. A protože je moderátor nenapravitelný romantik, přišel hned s dojemným vyznáním lásky a dokonce i radou na krizi ve vztahu!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
20. 08. 2025 12:43

Libor dokáže květnatě vyprávět – má dar řeči. Nevzal si náhodou i mikrofon, když byl ten jejich slavný den ? Asi ano.. Osobně mně se víc líbí, když chlap je méně upovídaný ohledně svého vztahu. Když o svých citech moc veřejně nemluví a nereklamuje je na netu.. No každý má svůj vkus. Libor je jistě vhodný manžel pro tu jeho Gabrielu.. Mně přišla ale trošku srandovní - ta jeho romantická verbální prezentace - pro veřejnost. Jsem už taková.. Víc na mě zapúsobil přístup tichého Uncase k Alice z tragického filmu Poslední mohykán. Během celého děje se jí on ani jedním slovem nepřiznal k tomu, že k ní něco cítí. Nakonec, nebyly k tomu vhodné podmínky, ani čas. Přesto všichni diváci filmu, snad kromě necitů - zaregistrovali už od začátku, že Uncasovi se líbí Alice. Chránil ji a miloval víc než sebe a svůj život. Skutečný muž to byl – alespoň ve filmu..

lekno
20. 08. 2025 15:53

Poslední Mohykán, sorry..

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.