Velké vrásky na čele přidělal Jaroslavě Obermaierové milovaný syn Jaroslav (43). Nedávno musel na operační sál a v rámci jeho rekonvalescence má herečka o "zábavu" doma postaráno!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Souhlasím s názory paní Obermaierové na současnou vládu a její počínání. To co předvádějí trápí a sužuje spoustu našich občanů. Hlavně, když bude prolhaný a falešní Fiala pochválen v bruselu a na Ukrajině, ale silně klesající život.úroveň občanů našeho státu ho absolutně nezajímá, naopak mám z něj silý pocit, že už neví, na čem by nás ještě oškubal. Premiér, ze kterého od podívání čiší omlouvám se, ů až nenávist vůči ledem", kteří mají jiný názor, než on by potřeboval. je mi z něj špatně, jen když ho vidím. A z dalších darebáků kolem něj také !
Mám Obermaierovou moc ráda.Když bydlela v Praze, potkávala jsem ji.Vím, jaké trápení měla se synem, když byl malý a není to sranda ani dnes.Je postižený a ona se vzorně starala.A myslím, že kecy o ní, kritika, proč pořád hraje a proč nemá dost peněz je mimo mísu!
A dle mého má velmi zdravé názory na tuto vládu.
Tak, jako všichni, kteří se museli vzdát mnohého ze své budoucnosti ve prospěch Ukrajinců v našem , jimi už přeplněném státě.
Obermaierová není magor, jako Holubová a spol. co v mozku mají 1 závit a to na hraní a o zbytku co a jak v životě u nich rozhoduje kdo jim co namluví.Názor pak mají stejný.Děs běs je Pazderková, Csáková, Geislerová, přidal se Bolek Polívka, ...