„Rád se hýbu, rád sportuju. Hraji tenis, hodně a rád. Chodím na turnaje. V naší Amfoře jsem posbíral mnoho cen," nezahálí Slováček ani v osmdesáti dvou letech. S jedním koníčkem ale musel skončit!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
„A zjistil jsem, že naražená žebra bolí víc než zlomená.“
Známý mýtus, který ani nemá logiku. Nesmysl.
Žebra jsem, díky určité nemoci, po léta míval zlomená i naražená mnohokrát.
opravdu trapny pán, niemand, ktery neni zadnym skutecnym prinosem pro lidstvo. Stejne jeho pani, v alkoholovych oparech. - Že o sobe nechaji vůbec psat.
Dobrý den, některé ženy Felixe pomlouvají, jiné ho milují...Ovšem Felix znamená štěstí. Co to obnáší ve skutečnosti, ví jen ten, komu takové jméno dali. A já ti Felixi přeju zdraví, štěstí, dlouhá léta a mužnou sílu. Ať jsou baby nasrané.
Ja tohoto cloveka nesnasim.Porad se snazi vecpat tam,kde uz nema co delat..radsi frajera dedu,co vi,ze ma sve limity a neleze za mladyma holkama a nehraje si na sportovce..i stari muze byt velmi elegantni a obdivuhodne.je to drina,ale tenhle šašek?
Laco Déczi má pro něj kromě pohrdání chlebařem i přezdívku Kvedlač. Kdo někdy hrál na klarinet nebo saxík tak ví, že "míchat kaši v kotli" klarinetem jde pouze na playback. Dvě vyvalený oči nad tím, toť obraz mistra playbecku...