Na pódiu i bez něj nerozlučná dvojice, u které to vypadalo, že je nic jen tak nezlomí. Eva a Vašek Ševčíkovi patřili roky k nejznámějším tvářím české dechovky. O to větší překvapení přišlo loni, kdy oznámili konec společného života – nejen profesního, ale i osobního. Zpěvačka se tehdy vyjádření vyhýbala. Teď poprvé o rozvodu mluví veřejně.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Je veliká pravda že manželství je veliký kompromis, jednou musí ustoupit ten, pak zas ten druhý, není možné aby se pořád podřizoval jen jeden a je to jen můj názor,ale myslím si že to byla vícekrát Eva, která musela dělat to co Vašek chtěl a pak velký věkový rozdíl tomu také nepřidal, jsem na straně Evy a přeji jí aby začala žít naplno podle svého, držím jí pěsti,kolik pěstí, tolik štěstí.
Je veliká pravda že manželství je veliký kompromis, jednou musí ustoupit ten, pak zas ten druhý, není možné aby se pořád podřizoval jen jeden a je to jen můj názor,ale myslím si že to byla vícekrát Eva, která musela dělat to co Vašek chtěl a pak velký věkový rozdíl tomu také nepřidal, jsem na straně Evy a přeji jí aby začala žít naplno podle svého, držím jí pěsti,kolik pěstí, tolik štěstí.