Nepříjemnou situaci za sebou má nejen herec Jan Čenský (63), ale i influencerka Ornella Koktová (32). Oba dva se stali oběťmi útoku a nesou si následky.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Obětí jakého útoku se stala Ornella, jak píšete? Ornella přece padla vyčerpáním. Ono každý týden natáčet s Agátou, do toho tolik večírků, to dá zabrat. K tomu natrénovat si pózy, aby na fotkách vypadala dobře, vybírat pořád nějaké šaty, k tomu nutné zkrášlovací procedury, kadeřník… Nikdo si neumí představit, co je to za nápor. A ve Varech tedy fotografům pózovala líp jak světová hvězda. Určitě si tak připadala.
Pepa sice uvaří, vypere, nakrmí děti, rozveze je do škol, ale k tomu taky musí sledovat bulvár a instagramy, aby mohl psát to svoje JO.
Nemají to jednoduché
Abych nebyla jen negativní, Ornella zhubla, a sluší jí to.
Za mě je Český úplný blb.Není důvod ukazovat se takhle zohyzděný.
----
A Koktová není inluencerka , nýbrž drbna a obě z Hanychovou mi připomínají drbny ze Zvonokos , dílo které ani jedna se svým IQ nezná.
----
Zajímá mě, jaké " léky " na posílení imunity dostala.
Jinak - tahle drbna by měla dostat přes hubu.Možná by to pomohlo, věnovala by se dvěma už obézním svým zanedbaným dětem a svému dědovi.Možná by si našla i práci a to takovou, kde by nesvlékala do spodního prádla lidi a věčně do nich nekopala. Je to hnusná blb-ka!
Možná byste vy drbno měla na sebe aplikovat svou medicínu, tzn. dát si přes h..u a nestarat se o manželství a rodinu jiných. Zatím jste tu největší drbna ze všech, a to docela dost hnusná, o tom, že taky blbka, to nemusím ani zmiňovat.