Barevná, vonící a bzučíčí. Tak má vypadat opečovávaná louka. Prohlédnout si ji můžete třeba v Botanické zahradě v pražské Troji. I nesekaná či nekosená část větší zahrady může dělat parádu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jak vypadá a má vypadat rpzkvetlá louka já vím!Taky vím, že po 1989 rozkvetlé louky dostaly zabrat a zmizely.
Když jsem viděla obnovený kousek louky v ZOO Praha omdlela jsem nad cenou, kterou za ni Bobek nechal zaplatit.Takový plácek a cena ohromná!
A vůbec,
ředitele Bobka by měli už vyměnit! 2 měsíce tam hostil Ukrajinu/Ukrajince co sem proudili v hordách z Ukrajiny a my je tady ubytovávali v hotelích, kdy měli vše zdarma a 5 tisíc čistá ruka k tomu na zábavu. Do ZOO tak na jeden pas , kdy se nestíhalo hlídat, kdo je " dočasný " a kdo z Černého Mostu se jich vystřídalo zdarma přes půl Prahy, zatímco české rodiny platily za vstup jak blbí.. ZOO byla díky Ukrajincům dost zdevastovaná, WC ani nechtějte v té době vidět.Vydrancovali tam i hračky Unicef , které jsou hodně drahé a Ukrajinci je měli v narvaných taškách zdarma.
Bobek pak ten prodělek vydělával tak, že v ZOO měl sponzora , automobilku, kdy její logo nechal všude válet po ZOO , byly tam hnusné špinavé válecí pytle na zemi, v africké vesničce u papírny se válely taky, docela pecka mezi Afrikou modré pytle s logem automobilky a vůbec !!!
, Bobek by měl vypadnout!!! Klokani by si oddychli a my všichni, kteří ctíme zvířada , jako své druhy na planetě bychom šli zbourat trapný Bororo nesmysl a ubyl by hned řev řvoucích dětí s rodiči co si pletou ZOO s cirkusem - tak jak si to plete samolibý Bobek! !Pan ředitel Bobek co vykukuje na skle v zastávkách tram a busů v Praze a brání tak ve výhledu na přijíždějící bus , nebo tram.