Zbláznila se Prima?! Televize oprašuje své seriálové fiasko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 14. července 2025

Svátek slaví Karolína, zítra Jindřich

Zbláznila se Prima?! Televize oprašuje své seriálové fiasko

Vytvořit oddychový pohádkový seriál se Primě nepodařilo. Televize s Eliškou a Damiánem před téměř dvěma roky tak pohořela, že se rozhodla druhou sérii raději zamknout do trezoru. Teď se jej rozhodla na přání fanoušků otevřít.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
06. 07. 2025 16:44

Škoda, že to bude Prima uvádět pouze na placeném kanálu. Nemám v úmyslu si ho předplácet.
Mám stejný názor jako Lekno. Je to milá pohádka, krásné kostýmy, zámky, zahrady, sympatičtí herci. Jeden z velmi mála seriálů, který nestresuje, je to opravdová oddychovka. A jestli je v něčem nedokonalý? Od televizních seriálů určitě neočekávám nějaké umělecké dílo. Trocha tolerance a nehnidopišit! (Teď by mě zajímalo, jestlli Lekno zná toto slovo. )

lekno
07. 07. 2025 14:31

Neznám, Dianthos.. "nehnidopišit" - také divné slovíčko, srandovní..

Renata Veselá
06. 07. 2025 16:28

Asi jo.sileny seriál. A vůbec všichni se zbláznili. Minulý týden skončili Chalupáři na Primě a dnes začali na ČT 1....hezký seriál ale tohle nechápu.😡

lekno
05. 07. 2025 08:35

Do titulního obrázku nacpete, že – odpad ? Tahle pohádka je pro vás odpad – fiasko ? Myslím, že se můžete stydět..
Za odpad já považuji humus, který bulvár zase kydá na toto dílo. Neurážejte vkus diváků, kteří se na tuto pohádku dívali rádi a chtějí se dívat ! Není jich málo.. Vaše oznámení o 9 % je směšné.. Považuji ho za zavádějící, neboť procento nebylo vypočítáno z reálného počtu celkově sledujících diváků.. Mě například nezajímá seriál Ulice - jeho nudný děj, intriky a faleš. Tím nechci naznačit, že v nich hrají zlí herci. Oni všichni se snaží, dělají - co se dá. No mě ten děj nezaujal, nebaví mě to.. Zato malé dílko o Elišce s Damiánem je milá zábavná oddechovka, vhodná pro relax. A nesnaží se vcpat do člověka negativní vzorce špatného jednání v mezilidských vztazích. Líbí se mi jejich historické kostýmy a estetické prostředí - zajímavé.. Něco jiného, ​​než ten negativismus v dnešních nekonečných seriálech.. Každý má svůj vkus. Ale tak moc v bulváru kydat na tu pohádku pro dospělé ? Nezaslouží si to..

faaanda
05. 07. 2025 09:05

Máte naprostou pravdu a důvod k rozhořčení. 9% je opravdu nesprávný údaj, tento seriál je na csfd ohodnocen celými 12 procenty, a na žebříčku nejhorších seriálů se umístil z jednoho tisíce hodnocených na skvělém 69. místě.

lekno
05. 07. 2025 09:39

Uživatel_462264: Moc vtipné od vás.. Já žasnu, jak vám to myslí ! Ten brilantní smysl pro humor..
Údaje z csfd nejsou pro mě hodnověrnými údaji o celkovém zájmu reálného počtu diváků daného díla. Pokud mám správné info, tam se hodnotí sledovanost jen z vybraného vzorku diváků – ne od všech reálně sledujících.. Tady v bulváru mám pocit, že se snaží namluvit čtenářům, že ty procenta pocházejí od úplně všech diváků tohoto díla.. Myslím, že to není pravda.

faaanda
05. 07. 2025 09:49

Smiřte se s tím, že celkový zájem reálného počtu diváků vámi kvitovaného díla se rovná cca 10 procentům. Pro srovnání- britský seriál Já, Claudius, natočený v papundeklových kulisách, s chudičkými kostýmy a minimální výpravou, byl majstrštyk, ohodnocený 87%...

lekno
05. 07. 2025 11:01

Uživatel_462264 :
Za prvé - Nevím, co znamená vaše slovíčko „majstrštyk“ . Nejsem z ČR. No nevadí, nepotřebuji to už vědět..
Za druhé – Nemyslím, že jejich hodnocení se týká celkového zájmu reálného počtu diváků daného díla.
Za třetí - CSFD je jakože co ? Neomylný spolek mluvčích Boha ? Možná pro vás..

faaanda
05. 07. 2025 12:08

Mistrovské dílo, žargonem také majstrštyk, z německého Meisterstück. Jsem ráda, že jsem vám pomohla rozšířit vaše poněkud úzké obzory.

lekno
07. 07. 2025 14:39

Uživatel_462264 , nyní faaanda : Nepřijde vám trapné takhle si měnit název nicku v jedné diskusi ? Směšné. Mé úzké obzory nepochopily, proč to děláte..

faaanda
05. 07. 2025 05:41

Své diváky si dílko jistě najde. Především z řad chronických zvědavců, kteří budou chtít vědět, jestli dvojka dokáže být srovnatelně slabá a stupidní jako jednička.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.