Vytvořit oddychový pohádkový seriál se Primě nepodařilo. Televize s Eliškou a Damiánem před téměř dvěma roky tak pohořela, že se rozhodla druhou sérii raději zamknout do trezoru. Teď se jej rozhodla na přání fanoušků otevřít.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Škoda, že to bude Prima uvádět pouze na placeném kanálu. Nemám v úmyslu si ho předplácet.
Mám stejný názor jako Lekno. Je to milá pohádka, krásné kostýmy, zámky, zahrady, sympatičtí herci. Jeden z velmi mála seriálů, který nestresuje, je to opravdová oddychovka. A jestli je v něčem nedokonalý? Od televizních seriálů určitě neočekávám nějaké umělecké dílo. Trocha tolerance a nehnidopišit! (Teď by mě zajímalo, jestlli Lekno zná toto slovo. )
Do titulního obrázku nacpete, že – odpad ? Tahle pohádka je pro vás odpad – fiasko ? Myslím, že se můžete stydět..
Za odpad já považuji humus, který bulvár zase kydá na toto dílo. Neurážejte vkus diváků, kteří se na tuto pohádku dívali rádi a chtějí se dívat ! Není jich málo.. Vaše oznámení o 9 % je směšné.. Považuji ho za zavádějící, neboť procento nebylo vypočítáno z reálného počtu celkově sledujících diváků.. Mě například nezajímá seriál Ulice - jeho nudný děj, intriky a faleš. Tím nechci naznačit, že v nich hrají zlí herci. Oni všichni se snaží, dělají - co se dá. No mě ten děj nezaujal, nebaví mě to.. Zato malé dílko o Elišce s Damiánem je milá zábavná oddechovka, vhodná pro relax. A nesnaží se vcpat do člověka negativní vzorce špatného jednání v mezilidských vztazích. Líbí se mi jejich historické kostýmy a estetické prostředí - zajímavé.. Něco jiného, než ten negativismus v dnešních nekonečných seriálech.. Každý má svůj vkus. Ale tak moc v bulváru kydat na tu pohádku pro dospělé ? Nezaslouží si to..
Máte naprostou pravdu a důvod k rozhořčení. 9% je opravdu nesprávný údaj, tento seriál je na csfd ohodnocen celými 12 procenty, a na žebříčku nejhorších seriálů se umístil z jednoho tisíce hodnocených na skvělém 69. místě.
Uživatel_462264: Moc vtipné od vás.. Já žasnu, jak vám to myslí ! Ten brilantní smysl pro humor..
Údaje z csfd nejsou pro mě hodnověrnými údaji o celkovém zájmu reálného počtu diváků daného díla. Pokud mám správné info, tam se hodnotí sledovanost jen z vybraného vzorku diváků – ne od všech reálně sledujících.. Tady v bulváru mám pocit, že se snaží namluvit čtenářům, že ty procenta pocházejí od úplně všech diváků tohoto díla.. Myslím, že to není pravda.
Smiřte se s tím, že celkový zájem reálného počtu diváků vámi kvitovaného díla se rovná cca 10 procentům. Pro srovnání- britský seriál Já, Claudius, natočený v papundeklových kulisách, s chudičkými kostýmy a minimální výpravou, byl majstrštyk, ohodnocený 87%...
Uživatel_462264 :
Za prvé - Nevím, co znamená vaše slovíčko „majstrštyk“ . Nejsem z ČR. No nevadí, nepotřebuji to už vědět..
Za druhé – Nemyslím, že jejich hodnocení se týká celkového zájmu reálného počtu diváků daného díla.
Za třetí - CSFD je jakože co ? Neomylný spolek mluvčích Boha ? Možná pro vás..
Uživatel_462264 , nyní faaanda : Nepřijde vám trapné takhle si měnit název nicku v jedné diskusi ? Směšné. Mé úzké obzory nepochopily, proč to děláte..
Své diváky si dílko jistě najde. Především z řad chronických zvědavců, kteří budou chtít vědět, jestli dvojka dokáže být srovnatelně slabá a stupidní jako jednička.