I herce Václava Vydru (68) dohnala realita, kterou zná řada Čechů: starobní důchod prostě nestačí. V rozhovoru pro CNN Prima News totiž bez okolků řekl, že sám by z penze stanovené státem nezvládl uhradit ani základní výdaje.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Další z těch, kteří fňukají, ale mohou si za to sami. Dostal, tolik, na kolik za život odváděl důchodové. Všichni rozhazují, ale na důchod odvádí minimum a pak se diví.
Cela rada hercu dostava honorare na ruku, takze se o nich ani nevi. A mimochodem, stesky o nizkem duchodu, kdyz "jsem zaplatil miliony na danich", jsme slyseli i od Andreje Babise. Asi to neco vypovida o jeho kvalifikaci jaklo ministra financi a premiera, kdyz ani nevi, ze vyse dani na vysi duchodu nema vliv...
Moc se mi líbí, jak umělci, kteří se chlubí exotickými dovolenými, vílami, šaty za desetitisíce, ... a neplatí sociální pojištění se najednou diví, jakou mají penzi. Nějak mi jich není líto.
Proč Skuhravý, byfli v honosných domech nebo bytech, které si pořídili většinou za minulého režimu, mají chaty. Podotýkám, že jim nezávidím, nestezuji si. Jsem spokojená s tím co mám. Hlavně hodné lidi a rodinu kolem sebe.
Také už mě trochu nudí články o chudých umělých. Stát se snaží pomocí daňových poradců obrat o daně a pak si stěžují. Poté v tisku čtu jak herečka koupí sobě dům za několik milionů a o trochu menší mamince. Někdy je lepší držet pusu a neplácat nesmysly novinářům. A to herečka , kterou myslím, není až tak populární jako zmiňovaný Vydra.
Daně jsme platili všichni a k tomu zdravotní a sociální. Chce tento článek naznačit, že by herci neměli platit daně? Každý máme jiné nároky a jestli Vydra potřebuje na základní potřeby 50 tis. tak to asi nedostává.
Kolik pán Vydra vydělávál se nikde nepíše minimální mzdu určitě neměl kolik lidí musí s takovým platem vyjít a též našetřit Pán Vydra kdyby měl někde kopat základy tak by nenařikal a seděl doma na zadku
Rozhodně zajímavé! Pánové Bartoška a Heřmánek si nijak nestěžovali, naopak byli vlastníci řady lukrativních nemovitosti. Tak kde je pravda? Asi se tolik nevěnovali koníčkům a hromadilo majetek