Jaromír Jágr promluvil o konci: Chudák Dominika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 14. července 2025

Svátek slaví Karolína, zítra Jindřich

Jaromír Jágr promluvil o konci: Chudák Dominika

Jaromír Jágr (53) se po několika měsících znovu vyjádřil k otázce, která u českých fanoušků neustále visí ve vzduchu: skončí, nebo ještě jednu sezónu přidá? V zámoří, kde momentálně pobývá, byl ve svých odpovědích o něco konkrétnější než doma.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
23. 06. 2025 17:31

Nemyslím, že by hokej bylo jediné, co ho těší. Mám z něj pocit, že by už chtěl být otec. Je to takhle, zatím.. Hokej je vášeň, jakoby až jakási droga pro něj, zdá se mi. Tak si na něj zvykl, že si už asi nedokáže představit jeho ztrátu ve svém životě - co by pak dělal ? Naplňuje ho ten sport, hokej mu pomáhá psychicky i fyzicky. Také kontakt s lidmi tam je dobrý pro něj. Dominika vypadá spokojená, že s ním může být. V nějakém videohovoru zmínila, že Jarda jí dobře platí. Tehdy jsem se zasmála.. Asi má ona teď vyšší pravidelný příjem, než měla v době, kdy pracovala v tom klubu pro VIP.. Dospělák má své priority v životě a vlastní žebříček hodnot. Já bych ale nedokázala dělat to, co dělala ona a dnes fungovat v takové placené pozici u toho hokejisty.. No, je to jejich život.

Jana Nováková
23. 06. 2025 13:42

Oprava : " nikdy"

Jana Nováková
23. 06. 2025 13:40

Jágr je mámanek který se se ženskej­ma,mo­delka­ma, jen ukazuje.Nikfy nechodil s ženskou která dělá ve fabrice na směny ! Nestojí o rodinu,nestojí o manželku,žije jen a jen
pro hokej.Dominika, pokud chce mít manžela a děti,by měla vzít nohy na ramena dokud je mladá.Prachy a sláva není přece všechno.
To je můj názor,nikomu ho nenutím !!!

qwerta
28. 06. 2025 08:54

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.