Jaromír Jágr (53) se po několika měsících znovu vyjádřil k otázce, která u českých fanoušků neustále visí ve vzduchu: skončí, nebo ještě jednu sezónu přidá? V zámoří, kde momentálně pobývá, byl ve svých odpovědích o něco konkrétnější než doma.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nemyslím, že by hokej bylo jediné, co ho těší. Mám z něj pocit, že by už chtěl být otec. Je to takhle, zatím.. Hokej je vášeň, jakoby až jakási droga pro něj, zdá se mi. Tak si na něj zvykl, že si už asi nedokáže představit jeho ztrátu ve svém životě - co by pak dělal ? Naplňuje ho ten sport, hokej mu pomáhá psychicky i fyzicky. Také kontakt s lidmi tam je dobrý pro něj. Dominika vypadá spokojená, že s ním může být. V nějakém videohovoru zmínila, že Jarda jí dobře platí. Tehdy jsem se zasmála.. Asi má ona teď vyšší pravidelný příjem, než měla v době, kdy pracovala v tom klubu pro VIP.. Dospělák má své priority v životě a vlastní žebříček hodnot. Já bych ale nedokázala dělat to, co dělala ona a dnes fungovat v takové placené pozici u toho hokejisty.. No, je to jejich život.
Jágr je mámanek který se se ženskejma,modelkama, jen ukazuje.Nikfy nechodil s ženskou která dělá ve fabrice na směny ! Nestojí o rodinu,nestojí o manželku,žije jen a jen
pro hokej.Dominika, pokud chce mít manžela a děti,by měla vzít nohy na ramena dokud je mladá.Prachy a sláva není přece všechno.
To je můj názor,nikomu ho nenutím !!!