Odcizování Čvančarové s Čadkem graduje! Dusno v přímém přenosu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 14. července 2025

Svátek slaví Karolína, zítra Jindřich

Odcizování Čvančarové s Čadkem graduje! Dusno v přímém přenosu

Jitka Čvančarová (47) a Petr Čadek (46) už spolu příliš času netráví, jejich zájmy jsou totiž zcela rozdílné. Důkazem může být nedávné natáčení pořadu Topogan!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Věra Juránková
17. 06. 2025 20:12

Asi byl na masáži tam, kde já. Ptali se, jakou intenzitu masáže chci. Chtěla jsem silnou, myslela jsem, že jen trošku přitlačí. Ale vybrali tu "největší" masérku a ta se po mě prošla. Určitě jsem potom měla zlomené nějaké žebro a nártní kůstky. Chodí mi dál jejich reklamy, ale už tam nepůjdu.

Dianthos
10. 07. 2025 20:35

Myslela jste??? Pokud nemáte silnou kostru, nežádejte silnou masáž! Chyba je jednoznačně na Vaší straně. Klidně tam příště jděte a žádejte masáž jemnou! V tom salónu jsou dobří už jenom tím, že se Vás zeptají. Mně masérka v Egyptě málem ulomila koleno. Anglicky nemluvila, pouze reagovala na výkřiky.

Monika Rita
16. 06. 2025 14:09

Nevěřím tomu.

Lenka Novotná
16. 06. 2025 08:44

Hnusný bulvární manipulativní a zkreslený článek. Klasika! Pořad Topogan který autoři tohoto článku zmiňují jsem poslouchala a vůbec nic z rohovoru paní Jitky a pana Petra nenaznačovalo nějaký jejich nesoulad. Naopak byli oba milí a vtipní. Bulvár nezklame, je to hnus, jak dokáží autoři těchto plátků překrucovat a vykládat skutečnosti.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.