Jitka Čvančarová (47) a Petr Čadek (46) už spolu příliš času netráví, jejich zájmy jsou totiž zcela rozdílné. Důkazem může být nedávné natáčení pořadu Topogan!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Asi byl na masáži tam, kde já. Ptali se, jakou intenzitu masáže chci. Chtěla jsem silnou, myslela jsem, že jen trošku přitlačí. Ale vybrali tu "největší" masérku a ta se po mě prošla. Určitě jsem potom měla zlomené nějaké žebro a nártní kůstky. Chodí mi dál jejich reklamy, ale už tam nepůjdu.
Myslela jste??? Pokud nemáte silnou kostru, nežádejte silnou masáž! Chyba je jednoznačně na Vaší straně. Klidně tam příště jděte a žádejte masáž jemnou! V tom salónu jsou dobří už jenom tím, že se Vás zeptají. Mně masérka v Egyptě málem ulomila koleno. Anglicky nemluvila, pouze reagovala na výkřiky.
Hnusný bulvární manipulativní a zkreslený článek. Klasika! Pořad Topogan který autoři tohoto článku zmiňují jsem poslouchala a vůbec nic z rohovoru paní Jitky a pana Petra nenaznačovalo nějaký jejich nesoulad. Naopak byli oba milí a vtipní. Bulvár nezklame, je to hnus, jak dokáží autoři těchto plátků překrucovat a vykládat skutečnosti.