Pravomocné pokuty za 189,1 milionu korun rozdala loni Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI). Podle šéfa Martina Klanicy byla jejich výše rekordní.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Škoda, že v těch potravinářských podnicích , např. veřejné stravování, anebo pulty s krájeným zbožím nemohou dělat stěry z rukou a z rukavic, co mají zaměstnanci celý den na rukou!Když vidím, kam šmatají a co všechno s jedněmi rukavicemi dokážou od dloubání v nose po hrabání ve vlasech , podrbání na břiše pod košilí a vzápětí šmatají po sýru , který krájí , nedivím se, že je tady E-coli na pochodu, nedivím se žloutenkám a průjmům ve vysokém % ohrožujícím lidi. Některé národnosti hygieně nenaučíš!
Nedávný zážitek z Alberta: na pultu papíry , na ně položila UA bedýnku, co sebrala ze země , která byla od špekáčků a překážela jí. Můj sýr nabrala rukama v rukavicích , odstranila z papírů na pultě tu bedýnku ze země a kydla mi sýr na ten papír na kterém ta bedýnka stála..
Samozřejmě seřvat ji, že nabírat jen vidličkou a rukavice měnit.Bedna ze země nepatří na papír, do kterého vám balí zboží.A nepatří ani na pult.Jenže oni jsounhned buď útoční a vyhrožují, anebo lítostiví a chudinky Ale, co mě je do toho ?!
Tato žalostná nehygiena UA lidí je pověstná, marně jim tlučou do hlavy, že nejsou doma a tady je to jinak.