Moderátor Petr Vondráček (49) tvoří pár s Šárkou Vaňkovou (37) už dva roky. Zpěvačka, která se umístila na stříbrné příčce v historicky první České SuperStar, by se už ráda vdávala. Petr na to ale má očividně jiný názor.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já teda nevím, že ženský tlačej na svatbu. Já po 25 roku měla tři vážný vztahy a to chtěli svatbu hlavně ti chlapi. U prvního to byla podmínka že nejdřív svatba, pak dítě. Já že všude neplodnost. Že tu svatbu stihneme než otěhotní. No a za 14 dní jsem byla v tom, tak že okamžitě svatba a já cože? Pak jsme se rozešli, před tím mě žádal o ruku asi čtyřikrát. U dalšího přítele hned svatba jeho táta dvakrát rozvedený, prej proč se nechcete vzít, já jsem dvakrát rozvedený. Říkám to se máte čím chlubit. Tak ten taky svatba, svatba a já rikam, když mi to nevyšlo a otcem prvního dítěte. Teď pro mě svatba ztrácí smysl a on dědění a zajištění a tak. A toho jsem si taky nevzala . Třetí, s kterým jsem do teď, tak taky hned mluvil o svatbě. A já že to pro mě nemá smysl. A kdyby měla svatba proběhnout tak ve stylech lidech a to byla moje podmínka u všech těch partnerů, že dobrá, svatba bude, ale jen s minimem počtu lidí. Dala bych to ve čtyřech jen my a svědčí, max sourozenci.
Takže každá není vdavekchtiva a nechce opulentní americkou svatbu. Někdo by z toho humbuku měl max nervy - vis já.
Vondráček je na tom videu docela pěkně oteklý a vůbec nevypadá dobře, pije nadměrně nebo zadržuje vodu a nebo tloustne. Vždyť mu není ani 50 let, vypadá zhýrale nebo nešťastná fotka, Šárka vypadá půvabně a křehce, přála bych jí rodinu a to moc. Partner je bezohledný, myslí jen na sebe... škoda.
Svatba není zbytečný papír, jak se přesvědčili/y všichni/všechny, kteří po úmrtí partnera/partnerky zůstali/y sami s dětmi a dožadovali/y se vdoveckého/ vdovského důchodu.
Brát se kvůli vdovskému důchodu, je smutné. Tím spíš, že je velmi nízký.
Sňatek nemá s láskou nic společeného. Je to úřední akt. Pokud to tak jeden z partnerů necítí, že by si dobrovolně nasadil okovy, je nesmyslné ho do toho tlačit.
Láska, vztah, buď je, nebo není. Papír pevnosti svazku nepomůže.
Nepomůže asi vztahu. Ale je to závaznější akt. Dáváte světu najevo, že to myslíte vážně. Samozřejmě, taky znám lidi, kteří se vzali už potřetí, počtvrté…
A vdovský důchod, pokud je ten pozůstalý ještě aktivní a nepobírá svůj, je polovina důchodu zemřelého, a v případě, že tam jsou i nezajištěné děti, pobírá se mnoho let. Takže to není bezvýznamná částka.
A jde i o celkové dědictví.
I když myslím, že Šárce jde momentálně spíš o to úřední stvrzení. Chápu to.
Lidi se mají brát.Je to závazek úplně jiný, než k někomu bez papíru.A to se vším všudy.
Vdovské a vdovecké důchody jsou anachronismus a zrušila bych je. Ženy pracují, muži taky .Nejsme v 1. republice.
faaanda
-------
jít do sńatku jen proto, že bych mohla jednou možná mít vdovský důchod mi přijde jako hodně ulítlý! Osobně bych je zrušila, nemají v současné době opodstatnění.
Ona byla dost bláznivá a randila s kdekým.Proto je asi on opatrný, ale asi to dopadne tak, že se " přechodí " a skončí to.
Je fakt blbé, když se lidi neberou a tvrdí, že je to jen papír.Šárka se vyřádila a zdá se být už konečně dospělá