Neshody u Vaňkové s Vondráčkem: Místo svatby registrované partnerství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 1. června 2025

Svátek slaví Laura, zítra Jarmil

Neshody u Vaňkové s Vondráčkem: Místo svatby registrované partnerství?

Moderátor Petr Vondráček (49) tvoří pár s Šárkou Vaňkovou (37) už dva roky. Zpěvačka, která se umístila na stříbrné příčce v historicky první České SuperStar, by se už ráda vdávala. Petr na to ale má očividně jiný názor.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Viola kkk
21. 05. 2025 18:19

Já teda nevím, že ženský tlačej na svatbu. Já po 25 roku měla tři vážný vztahy a to chtěli svatbu hlavně ti chlapi. U prvního to byla podmínka že nejdřív svatba, pak dítě. Já že všude neplodnost. Že tu svatbu stihneme než otěhotní. No a za 14 dní jsem byla v tom, tak že okamžitě svatba a já cože? Pak jsme se rozešli, před tím mě žádal o ruku asi čtyřikrát. U dalšího přítele hned svatba jeho táta dvakrát rozvedený, prej proč se nechcete vzít, já jsem dvakrát rozvedený. Říkám to se máte čím chlubit. Tak ten taky svatba, svatba a já rikam, když mi to nevyšlo a otcem prvního dítěte. Teď pro mě svatba ztrácí smysl a on dědění a zajištění a tak. A toho jsem si taky nevzala . Třetí, s kterým jsem do teď, tak taky hned mluvil o svatbě. A já že to pro mě nemá smysl. A kdyby měla svatba proběhnout tak ve stylech lidech a to byla moje podmínka u všech těch partnerů, že dobrá, svatba bude, ale jen s minimem počtu lidí. Dala bych to ve čtyřech jen my a svědčí, max sourozenci.
Takže každá není vdavekchtiva a nechce opulentní americkou svatbu. Někdo by z toho humbuku měl max nervy - vis já.

Helena K
21. 05. 2025 00:38

Vondráček je na tom videu docela pěkně oteklý a vůbec nevypadá dobře, pije nadměrně nebo zadržuje vodu a nebo tloustne. Vždyť mu není ani 50 let, vypadá zhýrale nebo nešťastná fotka, Šárka vypadá půvabně a křehce, přála bych jí rodinu a to moc. Partner je bezohledný, myslí jen na sebe... škoda.

faaanda
19. 05. 2025 23:00

Svatba není zbytečný papír, jak se přesvědčili/y všichni/všechny, kteří po úmrtí partnera/partnerky zůstali/y sami s dětmi a dožadovali/y se vdoveckého/ vdovského důchodu.

Dianthos
20. 05. 2025 13:26

Brát se kvůli vdovskému důchodu, je smutné. Tím spíš, že je velmi nízký.
Sňatek nemá s láskou nic společeného. Je to úřední akt. Pokud to tak jeden z partnerů necítí, že by si dobrovolně nasadil okovy, je nesmyslné ho do toho tlačit.
Láska, vztah, buď je, nebo není. Papír pevnosti svazku nepomůže.

fany22
20. 05. 2025 14:58

Nepomůže asi vztahu. Ale je to závaznější akt. Dáváte světu najevo, že to myslíte vážně. Samozřejmě, taky znám lidi, kteří se vzali už potřetí, počtvrté…
A vdovský důchod, pokud je ten pozůstalý ještě aktivní a nepobírá svůj, je polovina důchodu zemřelého, a v případě, že tam jsou i nezajištěné děti, pobírá se mnoho let. Takže to není bezvýznamná částka.
A jde i o celkové dědictví.
I když myslím, že Šárce jde momentálně spíš o to úřední stvrzení. Chápu to.

bella.
20. 05. 2025 22:11

Dianthos
--------------

Lidi se mají brát.Je to závazek úplně jiný, než k někomu bez papíru.A to se vším všudy.
Vdovské a vdovecké důchody jsou anachronismus a zrušila bych je. Ženy pracují, muži taky .Nejsme v 1. republice.

bella.
20. 05. 2025 22:13

faaanda
-------
jít do sńatku jen proto, že bych mohla jednou možná mít vdovský důchod mi přijde jako hodně ulítlý! Osobně bych je zrušila, nemají v současné době opodstatnění.

bella.
19. 05. 2025 22:29

Ona byla dost bláznivá a randila s kdekým.Proto je asi on opatrný, ale asi to dopadne tak, že se " přechodí " a skončí to.
Je fakt blbé, když se lidi neberou a tvrdí, že je to jen papír.Šárka se vyřádila a zdá se být už konečně dospělá

korytnackahela
19. 05. 2025 18:23

Je to hnusný! Bezohledný chlap!

Nech ho být, ať si zaregistruje psa!

horstfuxteleshop
19. 05. 2025 18:12

Chlípný veterán si užívá mladé dívčí tělíčko, ale odpovědnost za holku přebrat nechce.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.