Není žádným tajemstvím, že si Ivana Gottová (48) a Dominika Gottová (51) k sobě nikdy nenašly cestu, což Dominika ráda často připomene. Podle jejího nedávného vyjádření měla Ivana dokonce nepříjemně útočit i na její vzhled. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
I když se o tom nepíše v bulváru, zdá se, že Timovi se už podařilo s EU právní pomocí vybavit pro Dominiku nějaký příjem z autorských honorářů (z tantiémů) po jejím otci. Ona to zmínila v nedávném videohovoru z Finska a info bylo také na jednom sl. webu. Pochopitelně ne v českém - neboť český bulvár má ve zvyku tu dvojici spíše jen negativně kritizovat, než by o nich napsal něco pozitivního. Na rozdíl od Ivany, kterou velebí jako svatou.. Myslím, že na svůj podíl z tantiémů měla Dominika - dcera Karla G. nárok už od skonu otce. No odepřeli jí ho. Pak se chtěla ona soudit a jedna česká právnička ji měla hájit. No Dominika couvla. Kdoví, jestli nebyla zastrašována nějakým záludným způsobem, aby se nesoudila.. Když už ale měla tehdy dohodnutou právní českou obhajobu, logické je – že byla šance právně si obhájit ten nárok na podíl z tantiémů . Nakonec, EU právo jí ten právní nárok dává..
Nepřejícíí diskutéři, kteří neznají české ani EU právo, příslušné zákony – ti zde jen melou své diletantské, zaujaté, hanobící kecy. Urážejí nejen Dominiku s manželem, ale i ojedinělé diskutující, kteří mají odvahu postavit se na její obhajobu a zmínit její zákonné práva. A bulvár to hanobení Dominiky nemaže ! No jo, Dominika asi není privilegovaná VIP, že.. A nesedí u zlatého válu, což je trestuhodné, že ? Proto se múže na ní všude plivat , že ? Vždy budu názoru, že s Dominikou zatuchle hanebně vybabrali při tom dědickém řízení.
Děkuji Vám za lidský názor.Je neuvěřitelné, jak s tou dcerou Gott zametl a Ivana je dle mě hajzl.
Jsem slušný člověk, ale někdy na hrubý pytel hrubá záplata.Tato velebená do nebe dvojice není to co veřejně prodávala.Vím toho moc a nemohu říkat, vadí mi absolutní nekritičnost lidí, vadí mi i Bohdalová, která se tam lísá k Ivaně a před tím i Gottovi a sama jako matka a babička myslí na své potomky spravedlivě.
17 tisíc je zvláštní suma, možná jsou částečně z tantiémů.stejně si to Ivana dá do odpisu daní
bella. : Myslím, že dost lidí má Ivanu zidealizovanou. Nakonec, bulvár ji servíruje jen v tom zidealizovaném světle. No zvláštní je, jak zvyknou někteří její obdivovatelé v diskusích hned útočit, urážet ty diskutéry, kteří mají na jejich Ivanku jiný názor, než oni. Jisté příspěvky zde - např. od Marta Kubíková, Slovenka Boženka mi přijdou až odpuzující. Vnímám to jako drzý projev omezeného mozku. Fakta je nezajímají, chtějí jen zuřivě špinit Dominiku. Neberte je vážně, nestojí za to. Hezký večer..
Lekno, obmedzený mozog máš zrejme ty, keď nie si schopná pochopiť, že D. je a bola stále obyčajný príživník,ochlasta a nemakačenko. Prehýriť toľké milióny a nemať na živobytie može len a len mentálne retardovaný a závislák na alkohole, či drogách.Ivanu si Gott, ako jedinú z množstva žien, ktoré mal okolo seba, vybral za ženu. Jedinú. A prispôsobil sa. Iste mala a aj má v sebe také hodnoty, ktoré mu vyhovovali a rešpektoval ju. Nerozhádzala mu milióny, naopak - zveľadila. A D. môže byť rada, že vôbec niečo dostala.
Povznesu se nad vaše neomalené tykání, diskutující s níckem Slovenka Boženka a ještě vám odepíšu: Zdá se, že nedochází, že Dominika měla dostat přibližně 100 milionů CZK jako svůj dědický podíl po otci, plus pravidelné příjmy z tantiémů. Ne 5 či 6 mil, což je směšná částka oproti 100. Pro vás by bylo 6 mil. CZK zřejmě neskutečný poklad a jistě byste s ním dokázala rozumně hospodařit, možná tu sumu i zvětšit. Proto vás rozčiluje, že Dominika tu částku minula poměrně rychle. Jenže byla tehdy moc zadlužená - peníze odešli tam. Vidíte jen její nerozvážný přístup k financím a porovnáváte to s vaším přístupem. Chápu.. Jenže pořád to není důvod k tomu, abyste ji tak krutě odsuzovala a vysmívala se jí. Neuvědomujete si asi, že po právní stránce ona měla zákonný nárok na plný dědický podíl po skonu otce, tedy kolem 100 milionů. Podle mě, ten její podpis, kterým se vzdala tohoto dědictví, dostali od ní zmanipulovaným jednáním. Byla prostě mazaným stylem obrana o svůj plný, ze zákona nárokovatelný dědický podíl po otci..
Co se týče Ivany, váš velebící patos na její osobu mi přijde přehnaný.. Zamyslete se nad tím, čím ona byla předtím, než poznala Karla, jak se živila. Proč nedělala to, co se vyučila - zdravotní sestru ? Její „pracovní“ minulost je nestardantní, abych se slušně vyjádřila.. Opěvovat jak svatou - takovou osobu, která nyní sedí na těžkotonážním majetku, na který ona nevydělala, - mi přijde omezené. Myslím, že jí vůbec opravdu neznáte. Nevíte, co je ona v reálu zač..
Podívejte, Vy dole!
Zákon je zákon a ten Gott svinsky - jinak se to říct nedá - obešel.
To, že byl pod pantoflem a měl doma uřvanou semetriku neznamená, že tak, jak celoživotně tu Dominiku odstrkoval a jí i matce zacpával pusu dárky ( to ale až hódně pozdě ) tak že ji má odstrčit od své miliardy Kč a nechá ji podepsat 6 ublbených milionů. a co se týče dárků, pak jsou dárky a on to měl na základě soudu a zákonu o přiměřené životní úrovni matky s dítětem dané a taky se bál, že budou vykřikovat.
Protože mu ta Dominika nic dramatického ( jako on jí ) neudělala, nemohl ji vydědit.Tak ji obral takto.
Svinstvo to je a Ivana Gottová by měla chodit kanálama.Těší mě, že s ní vyběhl i Tsoukerník a i na Finančním úřadě.
Je jedno, že Dominika je jaká je.Není jedno co provedl Goťťák s tou svou pečovatelkou starých pánů !!!!
Klidně do mě !
Tomáš Brunclík, proč by měla Dominika a její matka ještě něco dostávat. Za života Karla Gotta dostávala Dominika dary, jako dítě oblečení ze zahraničí, peníze, byt, auta, chatu. Ani její matku neošidil. Koncerty světových skupin viděla Dominika jaké si přála vidět. Vyrovnání 6 milionů přijala a rozházela. Tolik peněz jsem v životě neviděla. Kolik dětí se takhle má. Ivana byla řádnou manželkou, Karel Gott d ní byl šťastný. On rozhodl, co a jak bude s jeho majetkem. Ivanu s její dcery nechte na pokoji.
Tomáš Brunclík:
Co je p. Ivaně po matce Dominiky?? Dominika souhlasila s nabídkou milionů před dědickým řízením, neměla spěchat a mohla počkat na dědictví. To, že už miliony se svým mužem prochlastali je jejich věc. Dominika je celoživotní příživnice, ta má a bude mít pořád málo.
Samozřejmě, že nedostala tolik, co vdova a její děti. Čemu na tom pořád nerozumíte? Vdova je v jiném postavení. A zmiňovat ještě Dominičinu matku, to už snad konečně zapojte mozek. Ta přece inkasovala za tu jednu jedinou nezodpovědnou noc miliony. A dceru vychovala špatně. To se zkrátka nedá nijak okecat.
Co to melete? Pan Gott už za svého života viděl a věděl, jak Dominika stále čeká s nataženou rukou. Pila, slibovala mu, že toho nechá a nenechala. Slibovala, že půjde pracovat a nezačala. Jen stále z něj mámila peníze a lhala. V roce 2015 řekla, že se nastěhuje zpět do Prahy, koupil jí byt, chtěla peníze na kurzy na vzdělání, dal jí je. Na kurzy nechodila, ale po mejdanech ano. Nakonec byt v Praze prodala a z penězi frnkla do Finska, kde se s Timem propili.
Co s takovou dcerou. Mnohý rodič by jí i vydědil, ale on byl frajer a odstupné jí dal. Opět ho prohýřila.
Takže nechápu, co by Ivaně mělo vracet. když Dominika je kůže lína, ochlasta a je finančně ***amotná. Té kdyby dal táta 100 milionů, tak je dnes stejně tam, kde je teď - to jest v sociálním bytě na dávkách ve Finsku.
Marta Kubíková
-------------
Nemám náladu vám vyvracet co tady plácáte, ale jen opravuji :
Gott jí byt nekoupil.
Jen pronajal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uživatel_5810701
------------
NE! Gott Dominice byt nekoupil,Když tady byla delší dobu, on jí byt pronajal.
Máte v tom bordel.
Gott koupil přes zámosti v privatizaci mezonet, bylo to levné, tehdy za m2 max 16 tis. Byt byl v rozkladu, okna, nezateplený a potřeboval opravy.Takový byt ani nevytopíte.Gott udělal gesto, ale bydlet v něm nešlo.Jedině celková rekonstrukce.Na tu jim ale nedal. Dominika zdrhla , jakmile byla plnoletá do Finska a matka ho prodala.Ani jedna nechtěly v tom v dospělosti žít. Soud G. tak jako přikázal přispívat, aby matka s dítětem měly odpovídající životní úroveň.
Gott byl hajzl, deptal matku od Dominky dost a ohledně potratu vyváděl a vyhrožoval jak opravdu ***! Bál se o přízeň , kdy naopak by možná byl oceněn, že je otcem .
Nikdo mi nikdy na Gotta nezmění názor.
Prečo by mala dávať rovnako? Aby všetko padlo, ako do bezodnej čiernej diery? Keby D. žila usporiadaným životom, nechlastala, mohla žiť úplne inak. A keby nebola verejne vystupovala proti Ivane, ale neustále velebila nejakú Alicu,ak si dobre pamätám...Lucia je úplne iný odvar...