Dusno u Kostkové s Nvotou? Je dobré plakat a říct už toho mám dost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 30. května 2025

Svátek slaví Ferdinand, zítra Kamila

Dusno u Kostkové s Nvotou? Je dobré plakat a říct už toho mám dost

Osmačtyřicetiletá herečka už slzy neskrývá a v posteli má nového společníka. Že by nějaké utajená krize s manželem Jakubem Nvotou?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

david nevin
15. 05. 2025 04:55

KYANID DRASELNÝ, KYANOVODÍK, NEMBUTAL, PENTOBARBITAL (TABLETKY A PRÁŠEK, KAPALINA) NA PRODEJ

Vyrábíme a distribuujeme kyanid draselný, kyanovodík. Kyanid draselný je bezbarvá krystalická sloučenina, používaná v menších aplikacích, jako jsou šperky pro chemické zlacení a leštění. Kyanid draselný se dodává ve formě prášku nebo tablet a kapsle tvoří válcovité tablety o hmotnosti 100 gramů. Je to anorganická sloučenina se vzorcem KCN. Tato bezbarvá krystalická sloučenina, podobná cukru, je vysoce rozpustná ve vodě. Většina KCN se používá při těžbě zlata, organické syntéze a galvanickém pokovování. Nabízíme tři stupně za skvělou cenu, 0,99 % KCN.

Kontaktujte nás pro nákup.
Pro více informací, dotazy a ceny:

Viber: +447362050789
E-mail: chemi­caltra­der21@­gmail­.com

Kontaktujte nás pro více informací. Prodáváme po celém světě.
Balík je bezpečně a spolehlivě doručen do místa určení. Spolehlivá a diskrétní expresní doprava (24 hodin denně) v rámci USA (bez nutnosti podpisu). NEJSOU VYŽADOVÁNY ŽÁDNÉ CELNÍ POPLATKY. Klientům je zaručena plná náhrada, pokud balíček neobdrží.

Kontaktujte nás pro nákup
Pro více informací, dotazy a ceny:

Viber: +447362050789
E-mail: chemi­caltra­der21@­gmail­.com

Dutch Schultz
14. 05. 2025 14:42

Je dobré plakat a říct už toho mám dost = Je dobré mít doma hysterku a tvářit se, že je to životní výhra

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.