Jak si přála, tak udělali! Dáda Patrasová (69) a Felix Slováček (81) rozptýlili popel své zesnulé dcery Aničky (†29). Udělali to v závěru dubna na jejich chalupě nedaleko Sobotky v Českém ráji. Přítomni byli také nejbližší přátelé jejich dcery.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nik si nevie predstaviť ich bolesť,len ten,kto stál nad otvoreným hrobom svojho dieťaťa, alebo ukladal urnu s jeho popolom do hrobu, alebo ten popol rozprášil.Prežila som to,viem,o čom píšem. Keď sa syn narodil, v perinke som si ho hrdá na rukách doniesla domov.A po 41 rokoch som si doniesla urnu s jeho popolom a uložila na perinák, kde mával svoj paplón.Vrátil sa mi domov a bol tam dovtedy,pokiaľ som z dcerkinho hrobčeka nedala urobiť urnový hrob,kde by sme mali spočinúť aj my. Vo vlastných rukách som si ho odniesla, vlastnými rukami do hrobu vložila...Nesmierna bolesť mi srdce morí a bude,pokiaľ žiť budem.2 deti mať na cintoríne ozaj nie je žiadna výhra a preťažko
sa s tým žije...Cítim s Vami, Slováčkovci.Opatrujte sa konečne spolu a majte sa radi...