Štaidl 11 let po smrti Bartošové: Artur málem přišel o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 25. května 2025

Svátek slaví Viola, zítra Filip

Štaidl 11 let po smrti Bartošové: Artur málem přišel o život!

Má za sebou spoustu dramatických zkušeností, přesto Artur Štaidl (28) neztrácí optimismus, ani smích z tváře. Jedna nešťastná nehoda ale mohla zapříčinit další tragickou událost v rodině Bartošových a Štaidlových.  
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Josef RYCHTAR
30. 04. 2025 17:18

hej hej ty jsi normální debil. Jdi do bohnic ty hloupe hovado.A sloveso Bozeno, Artur i rodina Ivety měla volný přístup na smuteční obřad! Nedostavili se. Víc jsem udělat nemohl. Byli informováni a byli na seznamu těch co měli přístup. Tak si tu nestezuj.

hejhej
30. 04. 2025 22:47

Josef RYCHTAR:
Ozval se násilník, hulvát, primitiv.

faaanda
30. 04. 2025 14:57

Matka mu v dětství zajistila peklo na zemi a je s podivem, že z něj vyrostl normální člověk. Artur musí být velmi silná osobnost, že to všechno ustál.

fany22
01. 05. 2025 14:30

Je to pravda. Asi má geny po tátovi. A naštěstí i sourozence.

Slovenka Boženka
30. 04. 2025 13:00

Veľmi som s ním, ako dieťaťom,cítila. Ale to, že nebol na poslednej rozlúčke s mamou, mi veľmi vadilo a vadí dodnes. Tak isto, ako neprítomnosť Ivetinej matky...Inak mu do života želám všetko dobré...

hejhej
30. 04. 2025 13:53

Slovenka Boženka:
Primitivní násilník Rychtář, 7 měsíční manžel Ivety, který ji svým chováním dopomohl k sebevraždě " udělal" deštníkový" pohřeb podle sebe. Nedivím se Arturovi ani Ivetině matce a sestře, že se toho divadla nezúčastnili a rozloučili po svém.

Slovenka Boženka
30. 04. 2025 14:15

Bola to jeho mama a jej dcéra. Ani 10 Rychtářov by mi v tom nezabránilo. Išlo o vyjadrenie úcty k nej. To ležiace, mŕtve telo tam nemalo nikoho blízkeho. Iveta aj na poslednej ceste bola osamotená, aj keď tam ľudia boli. Nech odpočíva v pokoji a nech tej lásky, po ktorej celý život túžila, má v tej inej, večnej dimen­zii,d­osta­tok.­..

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.