Zoufalí lidé, dělají zoufalé věci! Dcera Karla Gotta (†80) Dominika se rozhodla zbavit slavného příjmení a prozradila, co ji k tomu vede. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ta Ivana nevím proč je mi odjakživa nesympatická, vysloveně preslazená, samá Ivanka, nějak moc kladná, a nechápu ani co na ní Gott viděl vizuálně.Nehezká, nezajímavá za mne. A proti Dominice nic nemám, přijde mi upřímná, umí rozumné mluvit. A ten blbý milion co dostala, to je kulové částka a sám byl trapný, že akorát dává prachy, když se nestaral. Pak se šel pos*ať z těch dvou svých dalších.Asi se na to té starší Dominice i blbé koukalo. Tak proč si od něho nebrat aspoň co dá, když za nic nestal jako fotr. Že byl excelentní zpěvák už je jiná věc, poslouchal se dobře.
Ta Ivana nevím proč je mi odjakživa nesympatická, vysloveně preslazená, samá Ivanka, nějak moc kladná, a nechápu ani co na ní Gott viděl vizuálně.Nehezká, nezajímavá za mne. A proti Dominice nic nemám, přijde mi upřímná, umí rozumné mluvit. A ten blbý milion co dostala, to je kulové částka a sám byl trapný, že akorát dává prachy, když se nestaral. Pak se šel pos*ať z těch dvou svých dalších.Asi se na to té starší Dominice i blbé koukalo. Tak proč si od něho nebrat aspoň co dá, když za nic nestal jako fotr. Že byl excelentní zpěvák už je jiná věc, poslouchal se dobře.
Já furt nechápu, proč ji nenecháte na pokoji. "Prostě Ivanka je chudák pronásledována Dominikou Gottovou", takový obraz tu někdo před léty vytvořil a všichni se toho drží, ale jak to doopravdy je, to nikdo neví. Dominika je už v letech,to některé ženy přibírají i z vody. A Ivana nežije z Gottova jména a majetku??
korytnackahela Vy musíte být hodně omezená ženská. Ivana Gottová nikoho o dědictví neobrala. Pokud zanechal Karel Gott závěť, tak se postupovalo podle závěti. Na tom Ivana Gottová nic měnit nemůže. Dominika celý svůj život žije ze jména svého otce, vždy ji dotoval penězi, dary, dárky, oblečením že zahraničí. Byt, auta, chata, 6 milionů k dalším, co už dostala. Tak neplácejte nesmysly.
Změnit jméno jí nepomůže, at změní sebe samou, dříve byla kočka a nyní tlustá bečka sotva se pohybuje a to si každý hned představí že v práci mrštná nebude, táta jí rozmazlil dáváním drahých dárků a velké částky peněz, to skončilo musí si vydělat svýma rukama na živobytí, nikdo jí zadarmo nic nedá, neležet, nespat, hýbat se a jako kočka dříve bude práce hned, školy má, cizí jazyky umí tak třeba v kanceláři, ale vzhled dělá hodně! Kim jí stáhnul dolů hodně hluboko, dluhy ona splácela, u táty žebrala i jeho dárky prodala( Kim prodal at má na dluhy) psychicky jí zničil, měla zavčas od něj odejít, dokud bude s ním nevzpamatuje se a bude na tom hůř a hůř
Sice se hluboce mýlí, protože ona pracovat stejně nechce, když ve Finsku bere královské dávky. Ale alespoň nebude dehonestovat jméno pana Gotta. A vy už o ní přestaňte psát a bude klid.
Větší lehkoživku a nemakačenko jsem v životě ještě nezažila.