Zpěvačka Lucie Bíla (58) znovu připomněla, proč je nejen ikonou české hudební scény, ale i inspirací v oblasti osobních vztahů. Stačila k tomu jediná fotografie, kterou sdílela na svém instagramovém profilu. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
anonymus: Proč čtete můj psaný text ? Když psát neumím, podle vás.. Nemuseli jste ztrácet svůj vzácný čas. Račte si taky uvědomit, že se neznáme. Ty osobní „srandičky“ si šetřete pro vaše nádhery. Já na to nejsem zvědavá..
anonymus: Můj nick je – lekno. Psát umíte, jistě jste si ten nick správně prečetl/-a. Je to slovenský pojem, v češtině značí – leknín.. A pokud se vaše stará, nebo starý chová jako praštěný ďiblík, zato dvojice z článku nemůže. To si řešte s ní, nebo s ním – hulváte.
Ona vám někdy lhala svým věkem, korytnackahela ? Vycapila si na tričko - „Mám 17 !“ ? Nebo vám předložila před tvář občanku s falešným datem narození ? Asi ne, že..
Na sl. herečku Zuzanu Kr. se tato Lucie B. nepodobá ani náhodou. Je zcela odlišný typ. Vypadá dost mladistvě, no s věkem nelže a netají ho před veřejností.. K čemu byl tedy dobrý váš výbušný projev o věku ? Snad vás nějaká stoletá osoba nepronásleduje jako stíhačka ?! Tak se uklidněte..