V podkrovním bytě žila nejen s přítelem a baskytaristou Matějem Růžičkou, ale i s fenkou Jindřiškou a dvěma kočkami. Kdo se ale teď bude starat o čtyřnohé parťáky Aničky Slováčkové (†29)?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tak Aníčky je mí upřímně líto, ale už by toho Felix měl nechat!! Připadá mi to jako by se chtěl na Aničce pořád připomínat. Nečtu všechno co se kde napíše, ale je to pořád dokola Felix tohle, Felix tamto a pořád jen jako by ztratil někoho jen on!! On musí z domu pryč, aby se nezbláznil, on musí řešit mazlíčky, atd, atd, jen já já já Felix jsem chudák, přijde mi to ubohý!!Že trpí i Patrasová o tm se nikde nezmínil a když tak jen tak mimochodem. Když jí tak moc měl rád, ať už ji nechá být, ať odpočívá v pokoji.
faaanda-máte naprostou pravdu.Velmi záleží jak se o kočku starají.Taky bydlím v panelákovém bytě,mám kočku která taky nechodí ven.Když někdo příjde na návštěvu a uvidí kočku,tak tomu nemůže uvěřit,že mi to v bytě krásně voní.Myslím,že to je všechno o péči a kvalitním stelivu,které denně čistím.