Po posledním rozloučení s Aničkou Slováčkovou (†29) v malostranském kostele sv. Tomáše se smuteční hosté odebrali na kar do smíchovské restaurace Arbeska. Táta Felix Slováček (81) zajistil pro všechny 80 porcí guláše. Sám se ale s manželkou Dádou Patrasovou (68) dlouho nezdržel...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Prezident na pohřeb vůbec neměl přijít, je to trapas všech trapasů a jeho psychologicky zoufalá netaktnost... úplně jiná generace, v životě na koncertu Aničky nebyl, nesoudnost, pro mě chudák, všech chudáku a jeho žena také, když on měl tu potřebu se exhibovat, proč ho manželka nezastavila....ohavnost, ještě horší než jsem si myslela...oba dva
Pořád dokola to tu dokola píšete!Sorry,ale všechno s mírou!
Je mi Aničky líto byla úžasná!
Rodiče se opravdu oba nepovedli!
A to, že na pohřbu byl prezident bylo opravdu povstane na hlavu! Neskutečna komedie!
Jiní herci a i pan Švehlík takový ceremoniál neměli a to byli páni herci!
Na její pohřeb přijde prezident a na pohřeb pana Švehlíka ne ? Stále přemýšlím čím ona byla výjimečná
Zemřela v mladém věku,ale takových je a i děti.....
jste bez srdce, skoro v každé rodině v Pha někdo umřel na rakovinu a je to velice těžké, doufání, víra a pak bolestné odcházení, takže Pražané něco takového prožili a nejenom oni a tak se s tím ztotožnili, to se stává...výjimečná byla tím, že o tom hovořila, zachránila svojí osvětou soustu žen, byla vzorem bezmezné bojovnice až do konce... úsměv na rtech jí nezmizel...upřímná a laskavá duše, to se jen tak v šoubyznysu nevidí. Švehlík a Anička - úplně dva jiné světy, ona mladá, plná života, on už odžil, co bylo třeba....