Loučení se Slováčkovou (†29): Kdo ji zapíjel dlouho do noci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 23. května 2025

Svátek slaví Vladimír, zítra Jana

Loučení se Slováčkovou (†29): Kdo ji zapíjel dlouho do noci?

Po posledním rozloučení s Aničkou Slováčkovou (†29) v malostranském kostele sv. Tomáše se smuteční hosté odebrali na kar do smíchovské restaurace Arbeska. Táta Felix Slováček (81) zajistil pro všechny 80 porcí guláše. Sám se ale s manželkou Dádou Patrasovou (68) dlouho nezdržel...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Helena K
20. 04. 2025 21:34

Prezident na pohřeb vůbec neměl přijít, je to trapas všech trapasů a jeho psychologicky zoufalá netaktnost... úplně jiná generace, v životě na koncertu Aničky nebyl, nesoudnost, pro mě chudák, všech chudáku a jeho žena také, když on měl tu potřebu se exhibovat, proč ho manželka nezas­tavi­la..­..ohav­nost, ještě horší než jsem si myslela...oba dva

Ivana Sukenikova
20. 04. 2025 10:11

Pořád dokola to tu dokola píšete!Sorry,ale všechno s mírou!
Je mi Aničky líto byla úžasná!
Rodiče se opravdu oba nepovedli!
A to, že na pohřbu byl prezident bylo opravdu povstane na hlavu! Neskutečna komedie!
Jiní herci a i pan Švehlík takový ceremoniál neměli a to byli páni herci!

Helena K
20. 04. 2025 21:36

Ano pro nás byli oba dva rodiče na baterky...ale ona odcházela, tak všechno zapomenuto, ona to měla s nimi lehké, zaplatˇza bratra...

bella.
18. 04. 2025 16:34

S Gottem hrál léta a Gottka se vykoupila pugétem!
A to prej Aničku milovala.
------------------------------

Janik
17. 04. 2025 22:43

Je mě z něj na bl.tí !!! 😡
Takovýhohle ..tvora jsem ještě nezažila
Ten má ale páteř co...?! 😡

Radka Křížová
17. 04. 2025 08:28

Na její pohřeb přijde prezident a na pohřeb pana Švehlíka ne ? Stále přemýšlím čím ona byla výjimečná
Zemřela v mladém věku,ale takových je a i děti.....

Helena K
20. 04. 2025 21:41

jste bez srdce, skoro v každé rodině v Pha někdo umřel na rakovinu a je to velice těžké, doufání, víra a pak bolestné odcházení, takže Pražané něco takového prožili a nejenom oni a tak se s tím ztotožnili, to se stává...výjimečná byla tím, že o tom hovořila, zachránila svojí osvětou soustu žen, byla vzorem bezmezné bojovnice až do konce... úsměv na rtech jí nezmizel...upřímná a laskavá duše, to se jen tak v šoubyznysu nevidí. Švehlík a Anička - úplně dva jiné světy, ona mladá, plná života, on už odžil, co bylo třeba....

bravia
17. 04. 2025 05:16

Její úmrtí je jistě pro její nejbližší velice bolestivou záležitostí,ale snad by jste o tom nemuseli psát 3 týdny!!!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.