„Když to v něm vybuchlo, tak z něj opravdu šla hrůza. A někdy zazněla i sprostá slova," naprášila jednapadesátiletá Dominika Gottová tátu Karla (†80). A ve svých odhaleních šla ještě dál!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Kazdy mame nejakou minulost a mnoho z nas nemelo milujici rodice. Ale je jen na nas, jak se postavime ke svemu zivotu. Dominika nezila v bide, ale mela mnoho moznosti, jak se uplatnit ve spolecnosti. Sice nebyla s otcem moc v kontaktu, ale zila z jeho slavy a dostavala od nej nemalo penez. Jeji sestra Lucie na tom byla uplne stejne, ale nikam se nikdy netlacila a nezila na Gottove vysluni. A proto ma dobre vztahy s Ivanou i ostatnimi sestrami. Pracuje a vychovava sve deti. Dominika je lina, nechce se ji pracovat a vymlouva se na kde co. Gott mel pravo nalozit se svym zivotem i penezi jak chtel. Ivana mi neni sympaticka, ale byla to jeho volba a my ani nemuzeme vedet, jak to opravdu vsechno bylo.
Přesně tak. Všechny ty Gottobijky zřejmě mají dokonalou kompletní rodinu, i tu širší, a nikdy neslyšely o opuštěných, opravdu! opuštěných, dětech. Nebo žijících jen s labilní matkou, v bídě nejen materiální... Nebo o těch, kterým bylo ubližováno dalšími partnery těch matek a pod., některé byly dokonce zneužívány…
K Ivaně mám výhrady také, ale to už je další věc.
Pokud mě máte za nějakou Gottobijku, co nikdy neslyšela o opuštěných,chudých a týraných dětech, tak to se mýlíte, fany22. S takovými jsem já pracovala, snažila se jim pomáhat. Patří to též do mé profese..
Jen aby ta novodobá Gusta Fučíková spolu s dcerami neskončila na okraji slušné lidské společnosti, tak jako pan Rychtář po tragické smrti Ivety Bartošové! Ale tak daleko ona ve své omezenosti nedovidí.....
Jako ta Ivana se fakt nevzpamatuje a Dominice nepřihodí almužnu, když ji tak nestydatě obrala o dědictví!? To bude fakt radši o sobé slyšet a číst články, že je nejhorší zlatokopka Česka? Dovolí, aby si na její děti poukazovali spolužáci a sousedé, kteří o těch křivdách proti Dominice znají podrobnosti? Hanba ji nefckuje? Má hroší pokožku.....Tak to už je fakt dno! Tak to už by jí v tom slavném šoubyzu neměl snad nikdo ani ruku podat.
korytnackahela:
Proč by měla něco té líné přiživnici Dominice něco přihazovat ? To by je mohla rovnou spláchnout. Stejně všechno co dostala, a nebylo toho málo prochlastala s tím svým " umělcem". Bylo to rozhodnutí Dominiky vzít si miliony a následně už nic nepožadovat.
Pokud měl p. Karel G. své dcery všechny stejně rád, jak říkal - proč jim tedy také stejně nerozdělil svůj majetek ? A proč bylo nutné darovat matce Ivany - Blanke Kr. milionový pozemek na Děčínsku ? Čím si ta osoba zasloužila, že dostala od Karla G. takový majetek ? To se vám zdá spravedlivé vůči jeho dětem ? Ivana je už za vodou. Ale ještě i její matka se potřebovala ve velkém nabalit z jeho majetku ? Vždyť na ní se nevztahovalo dědičské právo ! Neměla ona právně nárok na jeho majetek v souvise s dědictvím po něm..
Cit.: „Karel Gott vždy tvrdil, že všechny své potomky má stejně rád. Zvláštní! Proč tedy svůj zásadní majetek přepsal hlavně na svou ženu Ivanu a nyní i na její matku Blanku Krejčí milionový pozemek na Děčínsku. Proč to dělá?“
Zdroj - celebrity.instory.cz/6381-gotta-si-rodina-ivany-omotala-kolem-prstu-proc-prepisuje-majetek-na-ne.html
K tomu pozemku pro Blanku K. asi nikdo z nás žádné podrobnosti nezná.
Ale to přepsání nějakého majetku na Ivanu, jak píšete, byl pouhý administrativní úkon. Prostě Ivanu ušetřil jednoho následného otravného vyřizování. Oni neměli neměli oddělené majetky, a proto i to, kde je zapsána v katastru Ivana, spadalo do dědictví. Takže polovinu všeho manželka, a o druhou polovinu se rovným dílem dělí manželka a děti. Píšu to obecně.
A myslím, že už se toho namlelo kolem Dominiky až dost.
I kdyby trošku ošizena byla, je věcí základní inteligence konečně po letech přijmout realitu a postavit se na vlastní nohy. A přestat počítat s tím, že otec, který byl náhodou bohatý, je povinen zajistit jí bezpracný život do smrti.
Vždyť se na ni podívejte. Místo racionálního řešení radši přistoupí na rozhovor, kde se musela přiznat k své neschopnosti. Musela vědět, co s ní bude Karen rozebírat. To je způsob obživy?
A to pózování u sauny snad bylo ještě horší. Předvádět to tlusté břicho, lezoucí z osušky? To už úplně ztratila soudnost?
Vy se na ni díváte ze své pozice, fany22. Zřejmě jste úspěšná zdravá žena. Finančně na tom budete asi taky dobře. Mám ten pocit – podle stylu vašich příspěvkú. Mohu se ale mýlit, samozřejmě..
Já se na tu Dominiku dívám jako na osobu, která to neměla v životě od narození rúžové, hlavně ohledně rodičovské lásky. Potom, žije dlouho s těžce nemocným manželem. A to je náročné pro jednu ženu – starat se a být poblíž tak postiženého člověka. Co všechno to obnáší, obvykle chápe a zná jen ten, který s podobnými osobami pracoval, nebo žil v jejich blízkosti. Proto ji neberu jako zdravou sebevědomou ženu, která nemá problém si vydělat sama na sebe. Jisté je, že kdyby její otec rozdělil dědický podíl ze svého majetku stejným dílem pro všechny dcery, dnes by ona z Finska neposkytovala smutné hovory.. Mně je prostě líto, že ona - prvorozená dcera miliardáře Karla G. skončila někde v cizině – jako chudá osoba. Přijde mi to celé trapné. Myslím, že členové rodiny by si měli pomáhat, ne navzájem si ubližovat. To je všechno.
myslím, že ne, že ten kdo je na tom finančně dobře Dominiku odsuzuje a je na straně Gotta.Je to síš o sociální intelienci a a smyslu pro pořádek a spravedlnost.
Jsem na tom víc, než dobře, ale zamává se mnou nespravedlnost vždy a všude!
A to, že zákony dovolují, že mrchy a prevíti vítězí je dáno taky tím, že nemajetní , anebo jen středně majetní na soudy nemají, byt by např. dominice byl advokát určen.
změna v poplatcích a soudnícvh výlohách atd. byla cca před 10 ! ? ) lety .Takře Dominika se nemůže soudit , i kdyy předložila zdravo. stav z té doby nikdy neví, jaký soudce jak to odsoudí a zda by se psotavil Gottce.
bella. Nemyslela jsem to tak, že každý majetný člověk, který zná Dominiku, ji bude odsuzovat. Jen mám ten pocit, že ten majetný, který nezažil něco podobného v životě jako ona a hlavně – ten špatný vliv dlouhodobý, těžko ji může chápat, vžít se do jejího postavení. Právě proto, že on něco takové nepoznal. No samozřejmě, neplatí to vždy.. Vy jste se vyjádřila přesně – je to hlavně o sociální inteligenci a smyslu pro spravedlnost. Máte pravdu..
Kdyby Gott rozdelil dceram vsechny penize stejne, nebyla by na tom Dominika o moc lepe nez nyni. Jako vzdycky by vsechno prosustrovala. Rozhodne se nemela v zivote spatne.
Libby Lysova : Vy jste Bůh a přesně víte, jak by naložila Dominika s dědickým podílem po otci, kdyby jí ho on dopřál ? Asi ne, že – nejste Bůh. Tak si ten váš „prorocký“ kec o tom, že by je ona prošustrovala – šetřete laskavě pro někoho omezenějšího, který vám ho spolkne s otevřenými ústy..
fany22
---------
Jen tak administrativní úkon to nebyl !!!!Cílené odstavení 2 nemaželských dcer a přepisování celého majetlku na Ivanu Gottovou + 2 manželské dcery to bylo!
Dominiku tím ( i tu druhou ) cíleně Gott s Ivanou fikaně ( neoficiálně ) vydědili a to tak, že přes úřady to nešlo, protože by musel Gott prokázat pádné důvody k vydědění , které by soud uznal. ty nebyly §Kromě toho , kdyby se proslechlo, že chce vydědit nemanželské ztratil vy u veřehjnosti imáge toho slušného a tak vymysleli vzdání se za cenu pár milionů.Ani na vteřinu nepochybujte o tom, že Dominika neměla ani páru o tom, že on je miliardář !
Když Gott a Ivana seděli před Dominikou, kdy ta prosila tátu Gotta - miliardáře o pomoc , protože jí hrozil soud ve Finsku za dluhy a nechali ji , vědomi si její svízelné situace a jejího zdravotního stavu , kdy byla pod vlivem alkoholu a prášků a čistou hlavu neměla podepsat, že se vzdává dědictví a šoupli jí ubohých 6 mil. Kč jednou provždy, dopustili se v podstatě trestného činu, kdy zneužili její situace. . Který notář tohle dokázal podepsat , když na první dobrou viděl, slyšel i cítil, že Dominika v pořádku není ?I notář je hanba notářského stavu!
Milá Fany22, Dominika má narušenou pschýchu od dětství a tatík, ke kterýmu se nesměla hlásit a který ji od sebe odstrkoval a odbýval dary a u soudu se jí chtěl zbavit tehdy za 1 mil. nafurt, když byla mimino se na ní podepsal a její máma taky ! Dominika už jiná nebude, křivda to byla obrovská a jak Gott, tak Ivana by zasloužili oba přes hubu.Národní vdova Gottová v pokřivené morálce šoubýzu je ta jediná správná , kdy já vím, jaká to je štěkna a Vy , hergot, buďte soudný !
Národní vdova , ex- společnice starých pánů z Karlových Varů sedí na žoku peněz a její morálka je nevalná , ale všichni tu Dominiku drtíte.Ano, je hloupá, ale Ivana je taky jako pučtok.
Všichni víme, že byl Karel Gott na Dominiku pyšný. Byla krásná, jemu nejvíc podobná a tak mu lahodilo, že se za nimi každý ohlédl.
Nešťastný byl z jejího výběru partnera. Viděl dlouho dopředu, že si ničí život. A že ji neměl rád? Tomu nikdo neuvěří!!
Nemusela živořit, kdyby nebylla Ivana tak chamtivá! Ale karma je zdarma! Ivaně se to vrátí. Možná na dětech.... Třeba si taky vyberou rockera v tramtárii. 😂