Na Hrad včera dorazila vzácná návštěva. Prezident Petr Pavel (63) slavnostně přivítal svůj mongolský protějšek Uchnágína Chürelsüche (56).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jo Mongolové nám pozvednou porodnost s Ukrajincema, to to bude nádhera, jdeme o 100 let zpět, jiný mrav, způsob života, postoje, zvyky, návyka, mentalita, úroveň...atd... to se opravdu přibližujeme k "Západu"....božínku jak já jsem nespokojená s naší vládní garnituru a s tím zeleným prezidentem. Všechno je jim jedno, hlavně občani ČR, nikdy jsem to tak necítila jako teď. Jsou jak z jiné planety...vystřelit je na Mars.
Kdy začne kontruktivně řešit ukrajinskou většinu pán z Hradu?
Z mongolské spolupáce tady vidím jen dělníky, nebo zápasníky na svůj výdělek v okragonu.Ti kdysi dávno vystudovaní se museli vrátit domů a makat doma !
Nó - hlavně to zdravotnictví rozšíříme , že ? Nemáme personál na tolik Ukrajinců a ti zase nemají vzdělání ani na pečovatele!
Asi tak, pane z Hradu , Vy , který jste zapomněl , že jste hlavně povinen se starat o občany své země.Pokud ovšem ještě vůbec vnímáte komu vlastně patříte !