Dovolenou na Bali si Veronika Arichteva (38) zpestřila návštěvou tetovacího salonu. Novou kérku si navrhla společně se svým čtyřletým synkem Lukou. Herečka měla o podobě svého budoucího tetování jasno už dlouho. Jelikož ale chtěla, aby se na něm podílel i její syn, musela si počkat, až trochu povyroste.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Originální milý nápad - s tím srdíčkem na ruce !! Luka je hezký a milý chlapeček. Snad jím zůstane.. Teď jsem tady viděla v sex. rubrice příspěvek k p. Michaele, že nějaký Radim uvažuje o obřízce. Tam se nedá vyjádřit k článku - nepovolená diskuse.. No jen doufám, že p. Veronika s manželem nechají svého chlapce v klidu a nepostihne ho obřízka. To je vážný zásah do těla, s nezvratnými následky. Myslím, že když Bůh stvořil člověka, jistě věděl, proč chlap má mít předkožku, jistě má ona svůj pozitivní význam. I když se o tom dnes v bulváru nepíše a reklamu dělají spíš obřízkám. Tělo se dá přece dobře umýt i s předkožkou. Kvůli hygieně není nutné ji odřezávat.. Z historické literatury jsem se dočetla, že ve starověku se dělaly obřízky jen otrokům. Někde jsem taky četla, že po obřezání chlapec, nebo muž klesá z nejvyšší 3. úrovně duchovního vnímání na tu nejnižší – živočišnou. Ztrácí se i střední jemně citová úroveň vnímání. Prijde mi, jakoby sa pak už ten člověk neuměl opravdu hluboce zamilovat.. Okleštění, nejen tělesné. Což je smutné.. Obřízky se mi vůbec nelíbí. Kdesi v Africe je dělají násilně, tuším někde taky ženám – příšerné cosi !! Snad tohoto krásného chlapečka nebudou řezat na tak intimním místě.. Přeji rodince všechno dobré.