Petra Janů se před časem dostala na první stránky novin kvůli nepovedenému plastickému zákroku. Dnes se zapřísáhá, že by se něčemu podobnému už nikdy nepodrobila!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Paní Petra Janů chce utajit přirozený proces stáří tím, že nechce vrásky? To svědčí o její infantilitě! To že má postavu jako nějaký kytovec, to ji nevadí?! Evidentně vybrala špatného odborníka! Měla vyhledat psychiatra!!
Šmucler by mi měl vysvětlit, proč tedy ( na základě jakých studií ) je tento přípravek v Česku registrován !
---------------------------------------------------
Vážená paní Petro Janů,
není nic špatného na tom, že jste se chtěla vylepšit, ale musíte přece vědět, že vylepšením ztratíte svoji jediněčnost a získáte jak přes kopírák obličej normalizovaný a krátký krk, kdy obličej se vám zvětší a upozadí krk.A tedy kouknete-li do zrcadla neuvidíte sebe, ale obličej Czákové, Dagmar Havlové, žížaly Julie Patrasové, plastic lady F. od Soukupa a dalších.
Krátké krky a veliké obličeje a všechny normalizované na jeden způsob.
Já bych v životě nechtěla ztratit tvář.Přijde mi, že za tím je nespokojenost s životem a zahrnuji do toho i magora Franze, co má potetovaný obličej tak, že se ztratil , takže nevíte kdo je . Asi se nemá z nějakého důvodu rád.
Pro Boha, proč by to měl vysvětlovat Šmucler - on snad tu sraczku registroval? Navíc Jana Petrů vytrvale tvrdila, že žádnou plastiku neprodělala - a najednou je to jinak ))
Chtěla jen trochu vyžehlit, jako spousta jiných, o kterých se to ani veřejně neví, jen o nich většinou říkají, že vypadají dobře. Celkem chápu, že věřila doktorům…Problém je v té míře. Zvláštní ale je, že některé zahraniční herečky mají hladkou pleť, a někdy až ztuhlé rysy, ale pořád vypadají dobře. Kdežto u nás, např. ty Vámi jmenované, mají opravdu nějak větší hlavu a krk se zdá kratší. A to nechápu, co je to za úpravu. DH i DP jsou jinak celkem štíhlé. Napíchaná pusa u Csákové je navíc k tomu úplně ošklivá.