Petra Janů si nese následky zpackané plastiky: JSEM JELITO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 23. května 2025

Svátek slaví Vladimír, zítra Jana

Petra Janů si nese následky zpackané plastiky: JSEM JELITO

Petra Janů se před časem dostala na první stránky novin kvůli nepovedenému plastickému zákroku. Dnes se zapřísáhá, že by se něčemu podobnému už nikdy nepodrobila!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Květa Korchová
24. 02. 2025 08:35

Paní Petra Janů chce utajit přirozený proces stáří tím, že nechce vrásky? To svědčí o její infantilitě! To že má postavu jako nějaký kytovec, to ji nevadí?! Evidentně vybrala špatného odborníka! Měla vyhledat psychiatra!!

Chocho Loušek
24. 02. 2025 01:13

Mají hrůzu že stárnutí. To jsou tedy duševní vraky.

bella.
23. 02. 2025 11:28

Šmucler by mi měl vysvětlit, proč tedy ( na základě jakých studií ) je tento přípravek v Česku registrován !
---------------------------------------------------

Vážená paní Petro Janů,
není nic špatného na tom, že jste se chtěla vylepšit, ale musíte přece vědět, že vylepšením ztratíte svoji jediněčnost a získáte jak přes kopírák obličej normalizovaný a krátký krk, kdy obličej se vám zvětší a upozadí krk.A tedy kouknete-li do zrcadla neuvidíte sebe, ale obličej Czákové, Dagmar Havlové, žížaly Julie Patrasové, plastic lady F. od Soukupa a dalších.
Krátké krky a veliké obličeje a všechny normalizované na jeden způsob.
Já bych v životě nechtěla ztratit tvář.Přijde mi, že za tím je nespokojenost s životem a zahrnuji do toho i magora Franze, co má potetovaný obličej tak, že se ztratil , takže nevíte kdo je . Asi se nemá z nějakého důvodu rád.

AnetaJ
23. 02. 2025 12:06

👍👍👍👍👍

Qakina Qakina
23. 02. 2025 19:06

Pro Boha, proč by to měl vysvětlovat Šmucler - on snad tu sraczku registroval? Navíc Jana Petrů vytrvale tvrdila, že žádnou plastiku neprodělala - a najednou je to jinak ))

bella.
25. 02. 2025 00:13

Qakina Qakina
------------
Jste nechápavá.

fany22
24. 02. 2025 08:09

Chtěla jen trochu vyžehlit, jako spousta jiných, o kterých se to ani veřejně neví, jen o nich většinou říkají, že vypadají dobře. Celkem chápu, že věřila doktorům…Problém je v té míře. Zvláštní ale je, že některé zahraniční herečky mají hladkou pleť, a někdy až ztuhlé rysy, ale pořád vypadají dobře. Kdežto u nás, např. ty Vámi jmenované, mají opravdu nějak větší hlavu a krk se zdá kratší. A to nechápu, co je to za úpravu. DH i DP jsou jinak celkem štíhlé. Napíchaná pusa u Csákové je navíc k tomu úplně ošklivá.

Kreveta
23. 02. 2025 10:28

Hlavně, že v prvopočátku tvrdila, že ten oteklý obličej je alergická reakce na barvu na vlasy.

fany22
24. 02. 2025 08:13

Asi by se vám taky nechtělo celému národu vysvětlovat, že jste podstoupila plastiku, a přehnalo se to, a proto vypadám hůř.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.