Diváci pořadu Prostřeno! se musí připravit na zásadní změnu! Jana Boušková (70) je podle informací deníku Aha! opět v nemocnici, takže Václav Vydra (69) nyní namlouvá komentáře s dávnou spolužačkou z konzervatoře a také filmovou manželkou z Kameňáků Janou Paulovou (69).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Na " Prostřeno jsem koukla cca na 3 x po pár minutách.Není to pořad pro mě. Všimla jsem si výkřiků Vydry a Bouškové a jako moc vtipný, nebo dokonce žádoucí komentáře mi to nepřišlo.
Pokud nemůže dlouhodobě Boušková dál vykřikovat, tak je to OK, ale v tom případě měli odstavit i Vydru a sakumprásk tam dát úplně jinou dvojici.Takhle bude pořád někdo srovnávat Bouškovou s Paulovou a Paulová bude kopírovat Bouškovou, když tam má jejího muže po boku a vůbec se to myslím nehodí. Snad má Vydra dost peněz, zejména když mu Bendl přihrál tehdy velké dotace na jeho koně a jejich ustájení,když tam Bendl měl/má i ty 2 svoje!
A ještě něco, po žádné operaci nejste tlumený pokud vám neoperovali mozek.
Takže pokud užívá Boušková něco na nervy , nebo má opiáty na bolest, je to jiná , ale ať nedělá Vydra z lidí blby.