Slibované odkrytí pravdy je tady! Hanychová učinila zásadní prohlášení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 23. května 2025

Svátek slaví Vladimír, zítra Jana

Slibované odkrytí pravdy je tady! Hanychová učinila zásadní prohlášení

„Já jsem se opravdu dlouho držela, ale už nebudu a v pátek se máte na co těšit,“ avizovala Agáta Hanychová (39). Odhalení se mělo týkat hlavně šokujících závěrů policie, která pracuje s verzí, že by ve sporu Dopita vs. Soukup mohl mít pravdu i bývalý šéf Barrandova.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
02. 02. 2025 22:44

To měl být vtip, že by Agáta nedala prohlášení, aby ochránila svou dceru??
Spíš se dozvíme, že s ní ukončil spolupráci její právník. Ta minulá prohlášení jí psal on. Co by teď asi napsal, když Agáta usvědčila sama sebe z křivého obvinění a svého manžela z plánovaného fyzického napadení Soukupa?

mika
01. 02. 2025 18:34

ty dětičky lituju, budou mít trauma......já být na sociálce, tak zakročím. právě kvůli dětem.

hejhej
02. 02. 2025 09:48

miroslava13:
Také lituji děti, které žijí s primitivní matkou a násilníkem.

bella.
01. 02. 2025 15:20

Může jí soud odebrat děti ?Nebo kdyžtak nechat další na vysoké kleště, aby si rozmyslela dál rodit.S tím epidurálem je jak mašina a co se týče péče? Tak v řevu a neshodách sama vyrůstala, teď to aplikuje i na svoje děti.Nikdy neměla děti mít, je nemocná , hysterická ženská .U každého pupínku na ksichtě a půl deka váhy navíc je rozhozená, ale že děti slyší od ní jak velké přirození má Soukup a kolika strejdům " platila obědy " atd atd je pro ni přirozený. Jak kanál sprostá a děti to chytají po ní.Vkus mělký taky.Soukup je děsný v ů l a Prachař taky!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.