Obermaierová už nedostala scénáře k Ulici: Je mi z toho akorát špatně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Obermaierová už nedostala scénáře k Ulici: Je mi z toho akorát špatně

Důvodů k radosti má momentálně velmi málo. Herečka Jaroslava Obermaierová (78) promluvila o tom, co ji v životě trápí a souvisí to mimo jiné i s natáčením seriálu Ulice, kde už řadu let hraje drbnu Vilmu Nyklovou.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

j.p.toman
11. 10. 2025 09:08

NEDOSTALA SCENÁŘ a to je dobře. Dívat se na ní 18 let, to už dávno STAČILO. Teď si ještě postěžuje jak málo má peněz a to už také STAČILO. Třeba jí paní KK (Kateřina Konečná) nějak pomůže.

BarSmith
10. 10. 2025 19:11

Ja se lidi jako ty a nebo Petr Pavel nebojím, až udělá něco co opravdu pomůže lidstvu a budu videt ze jw charakter tak jo, sklopím hlavu.. zatim ten pocit fakt nemam , jediný pocit jaký z něj mám je pocit že se před nim můžu vysmrkat, zakašlat, prdnout si a jít dál . A stebou s tebou bych si rovnou vytřela zadek , potkat tě .😄

BarSmith
10. 10. 2025 19:08

Bella ; víš co mi můžeš políbit p.rdel i s Prezidentem ČR

BarSmith
10. 10. 2025 19:08

Ella : přesně pochlapím se !! PREZIDENT je taky falešná komunistická *** která jen využívá svého postavení. Taky se jen předvádí jak Nějaký Rus !!! A čeho se podle tebe máme bát ??? Co?? Ty tu ulhaná stará šťetule ???tebe snad ? Nebo prezidenta ? A z jakého důvodu se mam bát rozvědčíka y? Protože teď má nálepku prezidenta??? Prezident je předně takový jaký je .. výlety ,vyznamenání tlachání v TV to je vše. To by v podstatě zvládl každý na jeho místě! Jakou on má moc v tomhle Kocourkově??? Asi jako ty důležitý jak strašidlo na hradě

BarSmith
10. 10. 2025 19:04

No jo a já nedostala na děti ani korunu od státu a inteligentní slečny na UP mi řekly že otec děti vydělává dost na to aby nás uživil i když jsem s ním ze začátku vůbec nežila, ale to je nezajímalo.
Stát se Nikdy o nic pořádně nestaral. Moje setra x let bojovala se sociálkou aby dostala peníze na svého těžce postižené dítě penize, když s nim byla sama. Dokud mi nedošla trpělivost a neudělala jsem scénu na sociálce a nevynadala těm ulhaným ženským které ji tam krmily ho*, tak by ji nedali snad ani příspěvek na bydlení. Proste nic. Člověk si musel sam nastudovat zákony a spojit se s advokátem aby ty osoby se sociálním cítěním ze sociálním vzděláním, dělali svojí práci.
A když sem přijedou cizinci alá uprchlíci z Ukrajiny , kteří nám před x lety vypínali plyn, tak Češi jako falešný s*ině se můžou přetrhnout aby se předvedli jak jsou solidární. Pěkný 💩 jen falešný pokrytci, kteří si se*ou do huby ale před cizími se předvádí jak jsou světový

BarSmith
10. 10. 2025 18:55

Neříkám je plno důchodců kteří mají malý důchod a léky jsou drahé, ale většina z nich má své bydlení nebo jsou někde v duchoďáku .
Rozhodně to mají těžší mladí lidé kteří by chtěli rodinu ale raději si to rozmyslí, protože nemají své bydleni a v práci je konkurence, každý se chová jak bestie, jen aby si udrželi místo.

BarSmith
10. 10. 2025 18:51

Co ty důchodci tak potřebují kromě léků a mléka a deset rohlíků?? To je tak rozežraná? Moje babička měla housku na den k to u si občas koupila nějaký sýr nebo salám , pila kávu a kouřila a ušetřila i na splátky hypotéky. Druhá babička taky , uvařila si brambory, k tomu pila kyselí mléko.
A co , a žily obě i z mála. Jen dnešní důchodci brečí jen aby mohli odrážet s vozíky obchoďáky jako mladší generace a nepřišli si o něco ochuzený. Chudáci poválečná generace. Fňuk

BarSmith
10. 10. 2025 18:48

No jo no. To nemá žádné úspory? Nebo co .. z 18 tušící musí vyjít kde kdo , nájem přece neplatí nebo ano?

jikr
13. 08. 2025 09:00

Asi by chtěla vystupovat v TV jako Bohdalová tj až do smrti?

bella.
05. 01. 2025 14:47

Předseda nárdní rady ČR pro osoby s postižením Václav Krása:
------------------------------------

Nemám averzi vůči ukrajinským uprchlíkům, pokud se chovají jako hosté, dodržují naše zákony a jsou si vědomi toho, že to, co jim dáváme, musíme někde ušetřit. Bohužel tomu tak často není, a to samozřejmě vyvolává averzi našich lidí proti Ukrajincům. Dalším momentem, který přispívá k nechuti pomáhat lidem z Ukrajiny, je skutečnost, že vláda některými svými kroky upřednostňuje ukrajinské utečence. Konkrétně je to třeba u již zmíněného příspěvku na péči, kdy od nového roku se významně zvyšuje humanitární dávka pro Ukrajince se zdravotním postižením, a to u dětí o 6600 korun měsíčně a u dospělých o 4400 korun měsíčně.

U našich lidí, nebyl příspěvek na péči v I. stupni vůbec zvýšen a činí pouhých 880 korun měsíčně . Třetí věcí, kterou vnímám jako signál k určité averzi vůči Ukrajině, je chování prezidenta Volodymyra Zelenského, který vystupuje tak, jako bychom byli povinni mu dodávat zbraně a prostředky.

stoneman003
05. 01. 2025 16:41

veselabublinka
04. 01. 2025 08:50

Prolhaná komunistka ať už zaleze!

lekno
04. 01. 2025 11:03

Neurážejte ji ! Ona není prolhaná..

veselabublinka
04. 01. 2025 15:27

Komunista co slovo to lež, co čin to zločin!

bella.
04. 01. 2025 15:47

veselabublinka
-------
ajak bys ohodnotila kariérního komunistu na Hradě!
Co čin to zločin ?
Pochlap se a dej to sem!

hejhej
04. 01. 2025 16:26

bella:

stoura
08. 01. 2025 05:55

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bella.
08. 01. 2025 18:37

stoura
--------
dobře víš, že jak to je.Nehaj někoho, kdo na tebe kašle, klaní se Ukrajině a teď má sevřený zadek co bude až nepodá ruku " odpudivé osobě , prezidentu USA Trupovi a ostatní v EU ano ."
Tam ale opět náš Pavlík vyměkne, podá pravici , on už začal žvanit, jinak to nelze nazvat , že ale kritizoval Trumpa když už prezidentem nebyl ( jakoby tohle mít nějakou váhu). Po intelektu Zemana ( když byl v plné síle ) je tento Pavel v plné síle mentální chudoba !

stoneman003
04. 01. 2025 16:04

Ten na hrade nie je komunista ? Povieš mu, že je prolhaný komunista ? To sa neodváźiš, tam držíš hubu a krok, pravda ?
Si len zbabelá pokrytecká nicka, ktorá útočí na staršiu herečku, ktorá rozhodne nemala ľahký život a nikoho neokrádala.

Odporúčam ti zavrieť papuĺu, lebo šíriš smrad.

bella.
05. 01. 2025 13:47

stoneman003

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.