Příběh jak z filmu, bohužel ne zrovna z toho nejromantičtějšího. Dávný milenec Dary Rolins (52) Jakub Mohamed Ali, který se do povědomí zapsal jako svérázný rapper s osobitým stylem, promluvil o jejich krátkém románku. V jeho výpovědi zaznívají i slova o drogách. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Vymaštěný magor, co si chce na známé zpěvačce udělat reklamu a vydělat pár drobáků? Na pohled dement, ubohá troska, o které doteď nikdo neslyšel! Chce se mi blejt z takových imbecilů!!! Ale on má do konce života báchorku, co se s ní chlubí před podobnými odpady! Hlavně že má bulvár další drb na někoho známého.
Hm, tal Alim nebo Ředpka!
Bože , kontrolujete ty články?Kdo tady sestříhal něco a nekouknul na to:
„Pamatuji si, že jsem tenkrát jel do Bratislavy s Darou. Byl jsem hodně vyndanej . Už tehdy jako…blázen. Tak si pamatuji, že jsme bydleli v hotelu Danube a nesl jsem si v síťovce 1 milion 800 tisíc na recepci. A to mě bavilo. Jak ty peníze koukaly z té díry,“ rozpovídal se v rozhovoru pro Red Card Tomáš Řepka.
Jen taková pouliční špína, co blije špínu, aby se zviditelnila! Ty prachy nebyly jeho zcela určit, jen ji možná galantně nesl tašku . Do Řepky rozhodně daleko!