Respirační problémy spisovatelky a herečky známé nyní také ze seriálu Zoo Haliny Pawlowské (69) si vybraly další tvrdou daň. Už teď je totiž jasné, že se s ní diváci musí rozloučit. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Můj manžel dopadl na covid s následky Má fibrózou plic a je na tom čím dál hůř !A kdo tuhle nemoc nezažil nepochopí!Držím palce paní Pawlovské ať se zotaví co nejdřív!
Moje maminka překonala covid v devadesátce, bez těžkého pruběhu a bez následku. Pani Halina je, žel, morbídně obézní, co má také vlyv na prubieh jakéhokoliv oněmocnení. Přeji brzké uzdravení a alespoň trocha zhubnout.
ZOO jsem viděla kdysi v x 10 min u 2 dílů , víc jsem neustála.Takovou kravinu nemůže sledovat nikdo normální.Jak v tom může Feimanová, nebo další hrát, aniž by se za sebe styděli.Taková slátanina!
Covid je svinstvo, byť tady dodnes někteří vyčítají Babišovi nákup vakcín a respirátory.
Nejhorší věc je dusit se.Kdo má astma to ví, Menšík říkal, nejhorší smrt je udušení.
Ona se dusilla a plíce po kolapsu jsou na hadry.Nejen pohyb, i obyč. hovor je pak obtížný.
Souhlasím. Ležela jsem půl roku v nemocnici a na pokoji ženský ZOO žraly . Měla jsem sice noťas ,ale stejně to zahlídnete a slyšíte. Neskutečná zhovadilost Jinak otec mého manžela umřel na astma ve 40 letech , oba jeho bráchové ho mají ,manžel jediný ne . Oba jsou na fukaru a kdyby dodržovali to ,že si smí foukat jednou dvakrát denně ,tak už by tady nebyly
Její role spočívala v ZOO v tom, seděla, hlídala, co kdo řekne a mlsala!
Dokud nezhubne, budou její problémy stále přetrvávat, tolik sádla nedokáže srdce zdolat ani plíce! Všechno souvisí se vším!